Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hizmet seferberliği 350 Evler Mahallesi ile sürüyor

BELEDİYELER 12.12.2019 - 15:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hizmet seferberliği 350 Evler Mahallesi ile sürüyor

Nevşehir Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan temizlik ve hizmet seferberliği kampanyası sürüyor.
  Nevşehir Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan temizlik ve hizmet seferberliği kampanyası sürüyor. 350 Evler Mahallesi ile devam edecek olan kampanya ile birlikte, mahallede yapılacak temizlik çalışmasının yanı sıra mahallenin çeşitli eksikliklerinin giderilmesi için belediyenin tüm ekipleri gün boyu çalışma yapacak.   Başkan Arı'nın talimatıyla kentteki tüm mahallelerde başlatılan hizmet seferberliği devam ediyor. Bu kapsamda 13 Aralık Cuma (Yarın) günü sabah saat 09.00’da 350 Evler Mahallesi Dirikoç Camii önünde toplanacak olan belediyenin tüm hizmet birimleri, burada hem temizlik faaliyeti yürütecek hem de alt ve üst yapı eksiklerini tespit ederek onarım çalışması yapacak.   Mahallede gerçekleştirilecek temizlik çalışmalarında Nevşehir Belediyesi’nin vakumlu yol süpürme ve basınçlı yol yıkama araçları ile süpürme personeli de görev alacak. Yol ve kaldırımlar süpürülecek, yollar yıkanacak, çöpler toplanacak. Mahalle sakinleri de bu çalışmalara gönüllü destek verecek.   Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ise gün boyu mahalle içerisindeki yolların ve parkların eksikliklerini gidererek çalışma gerçekleştirecek.
Nevşehir Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan temizlik ve hizmet seferberliği kampanyası sürüyor.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından mahallelerde başlatılan temizlik ve hizmet seferberliği kampanyası sürüyor. 350 Evler Mahallesi ile devam edecek olan kampanya ile birlikte, mahallede yapılacak temizlik çalışmasının yanı sıra mahallenin çeşitli eksikliklerinin giderilmesi için belediyenin tüm ekipleri gün boyu çalışma yapacak.

 

Başkan Arı'nın talimatıyla kentteki tüm mahallelerde başlatılan hizmet seferberliği devam ediyor. Bu kapsamda 13 Aralık Cuma (Yarın) günü sabah saat 09.00’da 350 Evler Mahallesi Dirikoç Camii önünde toplanacak olan belediyenin tüm hizmet birimleri, burada hem temizlik faaliyeti yürütecek hem de alt ve üst yapı eksiklerini tespit ederek onarım çalışması yapacak.

 

Mahallede gerçekleştirilecek temizlik çalışmalarında Nevşehir Belediyesi’nin vakumlu yol süpürme ve basınçlı yol yıkama araçları ile süpürme personeli de görev alacak. Yol ve kaldırımlar süpürülecek, yollar yıkanacak, çöpler toplanacak. Mahalle sakinleri de bu çalışmalara gönüllü destek verecek.

 

Fen İşleri Müdürlüğü, Park Bahçeler Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri ise gün boyu mahalle içerisindeki yolların ve parkların eksikliklerini gidererek çalışma gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.