MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hayatın Anlamı Kitap Projesindeki kitap severler e Twining ile buluşuyor

EĞİTİM 09.03.2021 - 14:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hayatın Anlamı Kitap Projesindeki kitap severler e Twining ile buluşuyor

Ürgüp Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada konuya ilişkin şu ifadelere yer verildi.
  Ürgüp Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada konuya ilişkin şu ifadelere yer verildi. “Kitaplar uygarlığa yol gösteren ışıklardır.” Bizde öğrencilerimize yol göstermek ve öğrencilerimizin yollarını ışık tutmak amacıyla Şehit Fevzi Başaran  Ortaokulu sosyal Bilgiler öğretmeni Arzu Güleryüz Maraşlı, rehberliğinde e- Twinning Hayatın Anlamı Kitap projesiyle yola çıktık. Bu projeyle öğrencimizin kendilerini geliştirecek yaratıcı ve işbirlikçi etkinliklerde yer alacaklardır. Amacımız okuyan, okuduğunu anlayan , anladığını ifade edebilen , okumayı yaşamın bir parçası haline getiren nesiller yetiştirmektir. Bu proje kapsamında diğer ilçelerdeki okullarımız takım arkadaşlarımızla bir araya geldik. Projede yer alan okullar ;   Şehit Fevzi BAŞARAN Ortaokulu Mehmet DİKER Ortaokulu Acıgöl Tepe Ortaokulu Hacıbektaş TOKİ Cumhuriyet Ortaokulu Avanos Ahmet ERGÜN Ortaokulu 75. Yıl Ortaokulu Şehit Semih TURGUT  Ortaokulu Gülşehir Ovaören Şehit Pilot Ütğm Yasin BOY Ortaokulu  
Ürgüp Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada konuya ilişkin şu ifadelere yer verildi.

 

Ürgüp Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada konuya ilişkin şu ifadelere yer verildi.

“Kitaplar uygarlığa yol gösteren ışıklardır.”

Bizde öğrencilerimize yol göstermek ve öğrencilerimizin yollarını ışık tutmak amacıyla Şehit Fevzi Başaran  Ortaokulu sosyal Bilgiler öğretmeni Arzu Güleryüz Maraşlı, rehberliğinde e- Twinning Hayatın Anlamı Kitap projesiyle yola çıktık.

Bu projeyle öğrencimizin kendilerini geliştirecek yaratıcı ve işbirlikçi etkinliklerde yer alacaklardır. Amacımız okuyan, okuduğunu anlayan , anladığını ifade edebilen , okumayı yaşamın bir parçası haline getiren nesiller yetiştirmektir.

Bu proje kapsamında diğer ilçelerdeki okullarımız takım arkadaşlarımızla bir araya geldik. Projede yer alan okullar ;

 

Şehit Fevzi BAŞARAN Ortaokulu

Mehmet DİKER Ortaokulu

Acıgöl Tepe Ortaokulu

Hacıbektaş TOKİ Cumhuriyet Ortaokulu

Avanos Ahmet ERGÜN Ortaokulu

75. Yıl Ortaokulu

Şehit Semih TURGUT  Ortaokulu

Gülşehir Ovaören Şehit Pilot Ütğm Yasin BOY Ortaokulu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.