Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Hacıbektaş'ta ihtiyaç sahibi ailelere patates yardımı

İLÇELER 22.03.2021 - 09:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Hacıbektaş'ta ihtiyaç sahibi ailelere patates yardımı

Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere patates yardımında bulunuluyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere patates yardımında bulunuluyor.     Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "Nevşehir Kızılay şubesi işbirliği ile Hacıbektaş’ta ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Patates dağıtımına başladık.Bu güzel çalışmalarından dolayı Nevşehir Kızılay Başkanımız Ercan Civelek’e çok teşekkür ediyorum" dedi.  
Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere patates yardımında bulunuluyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere patates yardımında bulunuluyor.  

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "Nevşehir Kızılay şubesi işbirliği ile Hacıbektaş’ta ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza Patates dağıtımına başladık.Bu güzel çalışmalarından dolayı Nevşehir Kızılay Başkanımız Ercan Civelek’e çok teşekkür ediyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.