MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Güneş, İlk ders zilinde çocukları yalnız bırakmadı

BELEDİYELER 02.06.2021 - 11:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Güneş, İlk ders zilinde çocukları yalnız bırakmadı

1 Haziran 2021 tarihinden itibaren yüz yüze eğitime başlanmasıyla birlikte Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, ilk ders gününde Karapınar ilkokulunu ziyaret etti.
  NEVŞEHİR(MHA) 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren yüz yüze eğitime başlanmasıyla birlikte Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, ilk ders gününde Karapınar ilkokulunu ziyaret etti.     Belediye Başkanı Yasin Güneş, öncelikli olarak sınıfları gezerek getirmiş olduğu hediyeleri öğrencilere verdi. Öğrencilerin sportif faaliyetlerde daha aktif rol almalarını sağmak amacıyla Karapınar İlkokulu okul takımı için temin ettiği formaları ve spor malzemelerini öğrencilere hediye etti.     Daha sonra öğretmenlerle görüşen Başkan Güneş, "Bu zorlu süreçte emeğinizi esirgemeden eğitim öğretim faaliyetlerini başarıyla sürdürdüğünüz için sizlere teşekkür ederim'' diyerek eğitme ve eğitimcilere verdiği değeri dile getirdi.     Okul müdürü Mustafa Öncül, ''Yüz yüze eğitme başlayarak öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle tekrar bir araya geldiğimiz bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olduğunuz için öğrencilerim ve öğretmenlerim adına teşekkür ederim. Göreve başladığınız günden itibaren her zaman yanımızda olarak okulumuz ve öğrencilerimiz için sağlamış olduğunuz maddi ve manevi hizmetlerden dolayı size minnettarız" diyerek Başkan Güneş'e teşekkür etti. 
1 Haziran 2021 tarihinden itibaren yüz yüze eğitime başlanmasıyla birlikte Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, ilk ders gününde Karapınar ilkokulunu ziyaret etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) 1 Haziran 2021 tarihinden itibaren yüz yüze eğitime başlanmasıyla birlikte Karapınar Belediye Başkanı Yasin Güneş, ilk ders gününde Karapınar ilkokulunu ziyaret etti.  

 

Belediye Başkanı Yasin Güneş, öncelikli olarak sınıfları gezerek getirmiş olduğu hediyeleri öğrencilere verdi. Öğrencilerin sportif faaliyetlerde daha aktif rol almalarını sağmak amacıyla Karapınar İlkokulu okul takımı için temin ettiği formaları ve spor malzemelerini öğrencilere hediye etti.  

 

Daha sonra öğretmenlerle görüşen Başkan Güneş, "Bu zorlu süreçte emeğinizi esirgemeden eğitim öğretim faaliyetlerini başarıyla sürdürdüğünüz için sizlere teşekkür ederim'' diyerek eğitme ve eğitimcilere verdiği değeri dile getirdi.  

 

Okul müdürü Mustafa Öncül, ''Yüz yüze eğitme başlayarak öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle tekrar bir araya geldiğimiz bu anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olduğunuz için öğrencilerim ve öğretmenlerim adına teşekkür ederim. Göreve başladığınız günden itibaren her zaman yanımızda olarak okulumuz ve öğrencilerimiz için sağlamış olduğunuz maddi ve manevi hizmetlerden dolayı size minnettarız" diyerek Başkan Güneş'e teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.