MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de kadına yönelik şiddet toplantısı yapıldı

İLÇELER 08.03.2021 - 10:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir'de kadına yönelik şiddet toplantısı yapıldı

Gülşehir İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda "Kadına Yönelik Şiddet" ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda "Kadına Yönelik Şiddet" ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.     Gülşehir Belediye Başkan Vekili Erdal Gönül, Gülşehir İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz İpek, Gülşehir İlçe Jandarma Komutanı Kürşat Tıraş, Gülşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serdar Vural Uygun ve Gülşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bayram Çöloğlu'nun da katıldığı toplantıda Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele Büro Amirliğinde görevli personellerce kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda sunum yapıldı. 
Gülşehir İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda "Kadına Yönelik Şiddet" ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda "Kadına Yönelik Şiddet" ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.  

 

Gülşehir Belediye Başkan Vekili Erdal Gönül, Gülşehir İlçe Emniyet Müdürü Yılmaz İpek, Gülşehir İlçe Jandarma Komutanı Kürşat Tıraş, Gülşehir Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Serdar Vural Uygun ve Gülşehir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Bayram Çöloğlu'nun da katıldığı toplantıda Gülşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi Şiddetle Mücadele Büro Amirliğinde görevli personellerce kadına yönelik şiddetin önlenmesi konusunda sunum yapıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.