Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesinden işçilerine yüzde 20 zam

BELEDİYELER 06.04.2021 - 10:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediyesinden işçilerine yüzde 20 zam

Gülşehir'de işçisinin her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösteren belediye başkanı Fatih Çiftçi, işçilerin maaşlarına 20'lik bir zam yaptı.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir'de işçisinin her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösteren belediye başkanı Fatih Çiftçi, işçilerin maaşlarına 20'lik bir zam yaptı.    Özellikle ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de oldukça sıkıntılı devam eden Pandemi sürecinde ve yaşanan ekonomik sıkıntılarda bu zammın oldukça iyi olduğunu söyleyen Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, güle güle harcamalarını diliyoruz" dedi.  
Gülşehir'de işçisinin her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösteren belediye başkanı Fatih Çiftçi, işçilerin maaşlarına 20'lik bir zam yaptı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir'de işçisinin her zaman yanında olduğunu bir kez daha gösteren belediye başkanı Fatih Çiftçi, işçilerin maaşlarına 20'lik bir zam yaptı. 

 

Özellikle ülke genelinde olduğu gibi Nevşehir'de de oldukça sıkıntılı devam eden Pandemi sürecinde ve yaşanan ekonomik sıkıntılarda bu zammın oldukça iyi olduğunu söyleyen Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Arkadaşlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyor, güle güle harcamalarını diliyoruz" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.