Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesinden geri dönüşüme destek

BELEDİYELER 31.10.2019 - 21:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediyesinden geri dönüşüme destek

Gülşehir Belediyesi geri dönüşüm kutusu ile farkındalık yaratmaya devam ediyor.
  Gülşehir Belediye Binasına yerleştirilen geri dönüşüm kutuları ile sıfır atık projesine destek oldu. Atıkların ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılmasını hedeflediklerini belirten belediye başkanı Fatih Çiftci; ‘’Son yıllarda yaşanan çevre kirliği artmakta ve yaşam kalitemizi düşürmektedir. Bizler bu kirliliğe engel olmak için gelecek nesillerimizi geri dönüşüm konusunda bilinçli birer şahsiyet olarak yetiştirmeliyiz.   Doğamızın ve eko sistemin dengesini bozmamak için elimizden geleni yapmalıyız. Ortak yaşam alanımız olan tabiatı temiz tutmak hepimizin birer vatandaşlık ve insanlık görevidir. Biz de bu bilinçle belediye binamıza geri dönüşüm kutuları koyduk’’ dedi.
Gülşehir Belediyesi geri dönüşüm kutusu ile farkındalık yaratmaya devam ediyor.

 

Gülşehir Belediye Binasına yerleştirilen geri dönüşüm kutuları ile sıfır atık projesine destek oldu. Atıkların ayrıştırılarak geri dönüşüme kazandırılmasını hedeflediklerini belirten belediye başkanı Fatih Çiftci; ‘’Son yıllarda yaşanan çevre kirliği artmakta ve yaşam kalitemizi düşürmektedir. Bizler bu kirliliğe engel olmak için gelecek nesillerimizi geri dönüşüm konusunda bilinçli birer şahsiyet olarak yetiştirmeliyiz.

 

Doğamızın ve eko sistemin dengesini bozmamak için elimizden geleni yapmalıyız. Ortak yaşam alanımız olan tabiatı temiz tutmak hepimizin birer vatandaşlık ve insanlık görevidir. Biz de bu bilinçle belediye binamıza geri dönüşüm kutuları koyduk’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.