Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediye Başkanı Çiftci'den Yeni Yıl Mesajı

BELEDİYELER 31.12.2019 - 14:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediye Başkanı Çiftci'den Yeni Yıl Mesajı

Gülşehir Belediye Başkanı Av.Fatih Çiftci, 2020 yılı için yeni yıl mesajı yayımladı.
Gülşehir  Belediye Başkanı Av.Fatih Çiftci, 2020 yılı için yeni yıl mesajı yayımladı.   Çiftci, mesajında, iyisiyle, kötüsüyle, sevinciyle, üzüntüsüyle 2019 yılını geride bırakırken, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluğu içinde olunduğunu belirtti.   "Belediye olarak yeni umutlarla yeni bir yıla hazırlanıyoruz." diyen Çiftci, şunları kaydetti: "Gülşehir adına dolu dolu geçen 2019'un ardından, yeni hizmetlerin ve projelerin hayata geçeceği 2020 yılına ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Yeni yılın ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, ülkemizde ve yeryüzünde sevgiye, barışa, dostluğa, birlik, beraberlik ve dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. 2020 yılının Gülşehir için yeni bir atılım yılı olacağına yürekten inanıyor, tüm hemşehrilerimin ve milletimizin yeni yılını kutluyorum. 2020'de tüm dileklerinizin gerçeğe dönüşmesini dileğiyle."
Gülşehir Belediye Başkanı Av.Fatih Çiftci, 2020 yılı için yeni yıl mesajı yayımladı.

Gülşehir  Belediye Başkanı Av.Fatih Çiftci, 2020 yılı için yeni yıl mesajı yayımladı.

 

Çiftci, mesajında, iyisiyle, kötüsüyle, sevinciyle, üzüntüsüyle 2019 yılını geride bırakırken, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluğu içinde olunduğunu belirtti.

 

"Belediye olarak yeni umutlarla yeni bir yıla hazırlanıyoruz." diyen Çiftci, şunları kaydetti:

"Gülşehir adına dolu dolu geçen 2019'un ardından, yeni hizmetlerin ve projelerin hayata geçeceği 2020 yılına ulaşmanın heyecanını yaşıyoruz. Yeni yılın ülkemiz, milletimiz, tüm insanlık için hayırlı bir yıl olmasını, ülkemizde ve yeryüzünde sevgiye, barışa, dostluğa, birlik, beraberlik ve dayanışmaya vesile teşkil etmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. 2020 yılının Gülşehir için yeni bir atılım yılı olacağına yürekten inanıyor, tüm hemşehrilerimin ve milletimizin yeni yılını kutluyorum. 2020'de tüm dileklerinizin gerçeğe dönüşmesini dileğiyle."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.