MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Göreme Belediyesi, araç filosunu genişletiyor

BELEDİYELER 18.10.2019 - 18:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Göreme Belediyesi, araç filosunu genişletiyor

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak amacıyla iki yeni iş makinesi aldıklarını ifade etti.
  Cuma namazı çıkışı yapılan törenle yeni alınan HMK 102s Supra ve HMK 62 SS kazıcı yükleyici iş makinelerimiz kurban kesimi eşliğinde yapılan dualarla halka tanıtıldı.   Daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek adına araç kapasitesinin önemli olduğunu belirten Başkan Ömer Eren,” Vatandaşlarımıza daha hızlı ve iyi hizmet vermek amacıyla araç filomuza önce Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Fatma Şahin’in hibe ettiği HMK 200W Lastikli Ekskavatörü aldık. Daha sonra Göreme Belediyesi olarak yeni HMK 102s Supra ve HMK 62 SS kazıcı yükleyici iş makinelerimizi ekledik. Yeni iş makinelerimizi halkımıza sunmak ve hayırlara vesile olması için halkımızla beraber Cuma namazı çıkışı kurbanımızı kestik ve dualarımızı ettik.” ifadelerine yer verir iken daha sonra Başkan Eren,” Belediye bünyesindeki araçlar ve iş makineleri halkımıza daha fazla ve daha hızlı hizmet götürme imkanı sağlayacak. Hizmetlerin en güzel şekilde gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yeni iş makinelerimiz haklımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.” şeklinde temennilerde bulundu.   Törene katılan değerli kasaba halkımızın ortak dileği de bütün araçlarımızın hayırlı işlerde kullanılması yönündeydi.
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak amacıyla iki yeni iş makinesi aldıklarını ifade etti.

 

Cuma namazı çıkışı yapılan törenle yeni alınan HMK 102s Supra ve HMK 62 SS kazıcı yükleyici iş makinelerimiz kurban kesimi eşliğinde yapılan dualarla halka tanıtıldı.

 

Daha kaliteli ve hızlı hizmet verebilmek adına araç kapasitesinin önemli olduğunu belirten Başkan Ömer Eren,” Vatandaşlarımıza daha hızlı ve iyi hizmet vermek amacıyla araç filomuza önce Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Sayın Fatma Şahin’in hibe ettiği HMK 200W Lastikli Ekskavatörü aldık. Daha sonra Göreme Belediyesi olarak yeni HMK 102s Supra ve HMK 62 SS kazıcı yükleyici iş makinelerimizi ekledik. Yeni iş makinelerimizi halkımıza sunmak ve hayırlara vesile olması için halkımızla beraber Cuma namazı çıkışı kurbanımızı kestik ve dualarımızı ettik.” ifadelerine yer verir iken daha sonra Başkan Eren,” Belediye bünyesindeki araçlar ve iş makineleri halkımıza daha fazla ve daha hızlı hizmet götürme imkanı sağlayacak. Hizmetlerin en güzel şekilde gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yeni iş makinelerimiz haklımıza hayırlı ve uğurlu olsun. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.” şeklinde temennilerde bulundu.

 

Törene katılan değerli kasaba halkımızın ortak dileği de bütün araçlarımızın hayırlı işlerde kullanılması yönündeydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.