Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eşekli kütüphaneden Z Kütüphanelere

İLÇELER 01.04.2021 - 13:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Eşekli kütüphaneden Z Kütüphanelere

Ürgüp kaymakamlığı tarafından dört yıldır yürütülen Hayatın Anlamı Kitap Projesi kapsamında Tahsin Ağa Halk Kütüphanesini baştan sona yenileyerek kitaplarla buluşturuldu.
  Ürgüp kaymakamlığı tarafından dört yıldır  yürütülen Hayatın Anlamı Kitap Projesi kapsamında Tahsin Ağa Halk Kütüphanesini baştan sona yenileyerek kitaplarla buluşturuldu.   Ürgüp Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi. ''Ürgüp kaymakamlığı tarafından dört yıldır  yürütülen Hayatın Anlamı Kitap Projesi kapsamında Vatandaşlarımızın  ve öğrencilerimizin  kütüphanelerden en etkin biçimde yararlanabilecekleri ,gerek elektronik gerekse yazılı medya kullanım becerilerini geliştirebilecekleri Z kütüphanelerin yaptırılması ve Tahsin Ağa Halk Kütüphanesinin yenileştirilmesi hedeflerimiz arasındaydı.   Böylece yeni ve modern bir tasarım anlayışıyla oluşturulan kütüphaneler, öğrencilerimize okumanın keyfini ve bilgiyi keşfetmenin heyecanını yaşamalarında  ve hayal güçlerini geliştirmelerinde yeni imkanlar sağlayacağını umut ediyoruz.Bugünün çocukları geleceğin yıldızlarını kitapların en güzel limanı  (11 okulumuza)Z kütüphane ve tüm kitapseverleri Tahsin Ağa Halk Kütüphanesini baştan sona yenileyerek kitaplarla buluşturduk.''
Ürgüp kaymakamlığı tarafından dört yıldır yürütülen Hayatın Anlamı Kitap Projesi kapsamında Tahsin Ağa Halk Kütüphanesini baştan sona yenileyerek kitaplarla buluşturuldu.

 

Ürgüp kaymakamlığı tarafından dört yıldır  yürütülen Hayatın Anlamı Kitap Projesi kapsamında Tahsin Ağa Halk Kütüphanesini baştan sona yenileyerek kitaplarla buluşturuldu.

 

Ürgüp Kaymakamlığı tarafından yapılan açıklamalarda şu ifadelere yer verildi.

''Ürgüp kaymakamlığı tarafından dört yıldır  yürütülen Hayatın Anlamı Kitap Projesi kapsamında Vatandaşlarımızın  ve öğrencilerimizin  kütüphanelerden en etkin biçimde yararlanabilecekleri ,gerek elektronik gerekse yazılı medya kullanım becerilerini geliştirebilecekleri Z kütüphanelerin yaptırılması ve Tahsin Ağa Halk Kütüphanesinin yenileştirilmesi hedeflerimiz arasındaydı.

 

Böylece yeni ve modern bir tasarım anlayışıyla oluşturulan kütüphaneler, öğrencilerimize okumanın keyfini ve bilgiyi keşfetmenin heyecanını yaşamalarında  ve hayal güçlerini geliştirmelerinde yeni imkanlar sağlayacağını umut ediyoruz.Bugünün çocukları geleceğin yıldızlarını kitapların en güzel limanı  (11 okulumuza)Z kütüphane ve tüm kitapseverleri Tahsin Ağa Halk Kütüphanesini baştan sona yenileyerek kitaplarla buluşturduk.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.