Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eren, Kapadokya Alan Başkanlığından destek istedi

BELEDİYELER 21.06.2021 - 10:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Eren, Kapadokya Alan Başkanlığından destek istedi

Geçtiğimiz günlerde Nevşehir'de birçok yerleşim alanında etkili olan yağışlar Göreme kasabasında da özellikle vadi yollarında tahribata neden oldu.
  NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde Nevşehir'de birçok yerleşim alanında etkili olan yağışlar Göreme kasabasında da özellikle vadi yollarında tahribata neden oldu.     Konuyla ilgili Kapadokya alan başkanlığından destek isteyen Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, "Kasabamızda etkili olan sağanak yağış nedeniyle bozulan vadi yollarımızın düzeltilmesi ile ilgili talebimiz Kapadokya Alan Başkanlığı’na iletilmiştir. Kasabamızda iki gündür etkili olan sağanak yağış nedeniyle bozulan vadi yollarımızın düzeltilmesi ile ilgili talebimiz Kapadokya Alan Başkanlığı’na iletilmiştir. Gerekli izinler doğrultusunda yol düzenleme çalışmalarımız başlayacaktır. Bundan dolayı öncelikle mağdur olan halkımızdan ve kasabamıza gelen yerli-yabancı bütün misafirlerimizden özür dileriz" dedi. 
Geçtiğimiz günlerde Nevşehir'de birçok yerleşim alanında etkili olan yağışlar Göreme kasabasında da özellikle vadi yollarında tahribata neden oldu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Geçtiğimiz günlerde Nevşehir'de birçok yerleşim alanında etkili olan yağışlar Göreme kasabasında da özellikle vadi yollarında tahribata neden oldu.  

 

Konuyla ilgili Kapadokya alan başkanlığından destek isteyen Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, "Kasabamızda etkili olan sağanak yağış nedeniyle bozulan vadi yollarımızın düzeltilmesi ile ilgili talebimiz Kapadokya Alan Başkanlığı’na iletilmiştir. Kasabamızda iki gündür etkili olan sağanak yağış nedeniyle bozulan vadi yollarımızın düzeltilmesi ile ilgili talebimiz Kapadokya Alan Başkanlığı’na iletilmiştir. Gerekli izinler doğrultusunda yol düzenleme çalışmalarımız başlayacaktır. Bundan dolayı öncelikle mağdur olan halkımızdan ve kasabamıza gelen yerli-yabancı bütün misafirlerimizden özür dileriz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.