MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eğitim yatırımlarında son durum incelendi

NEVŞEHİR 12.07.2021 - 11:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Eğitim yatırımlarında son durum incelendi

Vali İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve İnşaat Emlak Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte il merkezinde devlet yatırım programı kapsamında yapılan okullarımız ile hayırsever tarafından yaptırılacak okul inşaatlarını yerinde incelediler.
  NEVŞEHİR(MHA) Vali İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve İnşaat Emlak Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte il merkezinde devlet yatırım programı kapsamında yapılan okullarımız ile hayırsever tarafından yaptırılacak okul inşaatlarını yerinde incelediler.    TOKİ idaresi tarafından yapılan 1410 konutluk 5. Etap bölgesinde bulunan 24 derslikli okul binası, Devlet Yatırım Programında yer alan Bekdik Mahallesi 16 derslikli lise binası, Güzelyurt Mahallesinde (JAKEM komutanlığına komşu arsa) bölgesinde bulunan güzel sanatlar lisesi binası ve iki adet öğrenci pansiyon binaları ile Hayırsever Fevzi Dirikoç tarafından yaptırılacak 16 derslikli meslek lisesi binasının temel kazısı hakkında teknik eleman ve yüklenicilerden bilgi alan Vali Becel, "Ülkemizin gelişmesinde en etkili temel taşlardan olan eğitime yapılan yatırımlarla Nevşehir'e kazandırılan modern eğitim öğretim yuvaları şehrimize büyük katkı sağlayacaktır" dedi. 
Vali İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve İnşaat Emlak Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte il merkezinde devlet yatırım programı kapsamında yapılan okullarımız ile hayırsever tarafından yaptırılacak okul inşaatlarını yerinde incelediler.

 

NEVŞEHİR(MHA) Vali İnci Sezer Becel, Milli Eğitim Müdürü Murat Demir ve İnşaat Emlak Şube Müdürü Yusuf Aydoğmuş ile birlikte il merkezinde devlet yatırım programı kapsamında yapılan okullarımız ile hayırsever tarafından yaptırılacak okul inşaatlarını yerinde incelediler. 

 

TOKİ idaresi tarafından yapılan 1410 konutluk 5. Etap bölgesinde bulunan 24 derslikli okul binası, Devlet Yatırım Programında yer alan Bekdik Mahallesi 16 derslikli lise binası, Güzelyurt Mahallesinde (JAKEM komutanlığına komşu arsa) bölgesinde bulunan güzel sanatlar lisesi binası ve iki adet öğrenci pansiyon binaları ile Hayırsever Fevzi Dirikoç tarafından yaptırılacak 16 derslikli meslek lisesi binasının temel kazısı hakkında teknik eleman ve yüklenicilerden bilgi alan Vali Becel, "Ülkemizin gelişmesinde en etkili temel taşlardan olan eğitime yapılan yatırımlarla Nevşehir'e kazandırılan modern eğitim öğretim yuvaları şehrimize büyük katkı sağlayacaktır" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.