MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Eczanelerde de mesai saatleri değişecek mi?

NEVŞEHİR 14.04.2021 - 13:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Eczanelerde de mesai saatleri değişecek mi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından kısmi kapanma kararını açıklamasının ardından kamu da esnek çalışma başladı.
  Koronavirüs ile mücadele kapsamında bugünden itibaren yeni adımların atılmasıyla birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin değişmesinin yanı sıra dönüşümlü çalışma, kronik rahatsızlığı bulunanlar, hamileler ve 10 yaş altı çocuğu bulunan anneler idari izinli sayılacak.   İşte tüm bunlar yaşanırken Nevşehir’de ise gözler Eczacılar Odasına çevrildi. Nevşehir’de 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet veren eczanelerde de mesai saatlerinin değişip değişmeyeceği kamuoyu tarafından merak ediliyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısının ardından kısmi kapanma kararını açıklamasının ardından kamu da esnek çalışma başladı.

 

Koronavirüs ile mücadele kapsamında bugünden itibaren yeni adımların atılmasıyla birlikte kamu kurum ve kuruluşlarında mesai saatlerinin değişmesinin yanı sıra dönüşümlü çalışma, kronik rahatsızlığı bulunanlar, hamileler ve 10 yaş altı çocuğu bulunan anneler idari izinli sayılacak.

 

İşte tüm bunlar yaşanırken Nevşehir’de ise gözler Eczacılar Odasına çevrildi. Nevşehir’de 08.00-18.00 saatleri arasında hizmet veren eczanelerde de mesai saatlerinin değişip değişmeyeceği kamuoyu tarafından merak ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.