MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dünyanın en lüks oteli Kayakapı yeniden kapılarını açıyor

TURİZM 26.02.2021 - 15:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dünyanın en lüks oteli Kayakapı yeniden kapılarını açıyor

Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bulunan ve dünyanın en lüks otelleri arasında yer edinen Kayakapı Premium Caves-Cappadocia 5 Mart tarihinden itibaren kapılarını yeniden açıyor.
  Dünyanın en lük otelleri arasında yer alan ve Türkiye’yi bu anlamda tüm dünyaya tanıtan Kayakapı Premium Caves-Capppadocis pandemi sonrasında 5 Mart 2021 tarihinden itibaren yeniden kapılarını açıyor.   Kayakapı Premium Caves – Cappadocia, dünyanın en saygın otel ve seyahat değerlendirme sitesi olan TripAdvisor 'Travelers Choice 2019' ödüllerinden, dünyanın en lüks otel ödülünü üst üste tam 7 kez almaya hak kazanmıştı. Dünyanın en lüks oteli ödülünü kazanan Kayakapı Premium Caves Cappadocia, ayrıca dünyanın en iyi dokuzuncu, Avrupa'nın en iyi üçüncü ve Türkiye'nin en iyi birinci oteli ödülünü alırken, en iyi hizmet sunan oteller arasında da dünyanın en iyi sekizinci oteli, Avrupa'nın beşinci ve Türkiye'nin birinci oteli ödüllerini almıştı.
Nevşehir’in Ürgüp ilçesine bulunan ve dünyanın en lüks otelleri arasında yer edinen Kayakapı Premium Caves-Cappadocia 5 Mart tarihinden itibaren kapılarını yeniden açıyor.

 

Dünyanın en lük otelleri arasında yer alan ve Türkiye’yi bu anlamda tüm dünyaya tanıtan Kayakapı Premium Caves-Capppadocis pandemi sonrasında 5 Mart 2021 tarihinden itibaren yeniden kapılarını açıyor.

 

Kayakapı Premium Caves – Cappadocia, dünyanın en saygın otel ve seyahat değerlendirme sitesi olan TripAdvisor 'Travelers Choice 2019' ödüllerinden, dünyanın en lüks otel ödülünü üst üste tam 7 kez almaya hak kazanmıştı. Dünyanın en lüks oteli ödülünü kazanan Kayakapı Premium Caves Cappadocia, ayrıca dünyanın en iyi dokuzuncu, Avrupa'nın en iyi üçüncü ve Türkiye'nin en iyi birinci oteli ödülünü alırken, en iyi hizmet sunan oteller arasında da dünyanın en iyi sekizinci oteli, Avrupa'nın beşinci ve Türkiye'nin birinci oteli ödüllerini almıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.