MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Dinç, ‘Açıklama Türkiye açısından yok hükmündedir’

SİYASET 26.04.2021 - 09:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Dinç, ‘Açıklama Türkiye açısından yok hükmündedir’

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, ABD Başkanının açıklamasının Türkiye açısından yok hükmünde olduğuna dikkat çekti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, ABD Başkanının açıklamasının Türkiye açısından yok hükmünde olduğuna dikkat çekti.     Dinç, "ABD Başkanı tarafından yapılan talihsiz açıklama Türkiye için yok hükmündedir. Bu açıklamayı körükleyenlerin arkasında Türk diplomatlarını, Türk asker ve polisini, öğretmenini, vatandaşını şehit eden terör örgütleri ve yerli işbirlikçilerinin, sözde aydınların olduğunu bildiğimizi de bir kez daha hatırlatmak gerekir. Bizim şanlı tarihimizde Ermeni soykırımı yoktur ve asla olmamıştır!" diye konuştu.  
Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, ABD Başkanının açıklamasının Türkiye açısından yok hükmünde olduğuna dikkat çekti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, ABD Başkanının açıklamasının Türkiye açısından yok hükmünde olduğuna dikkat çekti.  

 

Dinç, "ABD Başkanı tarafından yapılan talihsiz açıklama Türkiye için yok hükmündedir. Bu açıklamayı körükleyenlerin arkasında Türk diplomatlarını, Türk asker ve polisini, öğretmenini, vatandaşını şehit eden terör örgütleri ve yerli işbirlikçilerinin, sözde aydınların olduğunu bildiğimizi de bir kez daha hatırlatmak gerekir. Bizim şanlı tarihimizde Ermeni soykırımı yoktur ve asla olmamıştır!" diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.