Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Denetimlerden de başarıyla geçti

EĞİTİM 15.03.2021 - 14:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Denetimlerden de başarıyla geçti

Nevşehir İbn-i Sina mesleki ve teknik Anadolu Lisesinde okulum temiz denetimleri yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İbn-i Sina mesleki ve teknik Anadolu Lisesinde okulum temiz denetimleri yapıldı.     Nevşehir İbn-i Sina mesleki ve teknik Anadolu lisesi "okulum temiz" belgesini alan okullar arasında yerini aldı. Okul yapılan denetimlerden de başarıyla geçti.     Okul Müdürlüğü maske, temizlik, sosyal mesafe kurallarına uyan. pandemi ile mücadele de gayret gösteren okul personeli ve öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.  
Nevşehir İbn-i Sina mesleki ve teknik Anadolu Lisesinde okulum temiz denetimleri yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İbn-i Sina mesleki ve teknik Anadolu Lisesinde okulum temiz denetimleri yapıldı.  

 

Nevşehir İbn-i Sina mesleki ve teknik Anadolu lisesi "okulum temiz" belgesini alan okullar arasında yerini aldı. Okul yapılan denetimlerden de başarıyla geçti.  

 

Okul Müdürlüğü maske, temizlik, sosyal mesafe kurallarına uyan. pandemi ile mücadele de gayret gösteren okul personeli ve öğrencilere duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.