MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumhur İttifakının Nevşehir'e iki önemli hediyesi

SİYASET 29.03.2021 - 09:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cumhur İttifakının Nevşehir'e iki önemli hediyesi

Cumhur İttifakını paylaşan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinde son iki hafta içerisinde yaşanan süreç Nevşehir'e iki önemli makamı getirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhur İttifakını paylaşan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinde son iki hafta içerisinde yaşanan süreç Nevşehir'e iki önemli makamı getirdi.     AK Parti'de mevcut milletvekilleri Mustafa Açıkgöz'ün TBMM Meclis katibi olması, Yücel Menekşe'nin ise komisyonlarda görev almasının yanında Nevşehir'in artık MYK da temsil ediliyor da olması büyük önem taşıyor. Son seçimlerde AK Partinin Nevşehir üçüncü sıra milletvekili adayı olan Emre Çalışkan'ın partinin merkez karar yürütme kurulu üyeliğine seçilmesi Nevşehir'in temsili aşamasında önem taşıyor.     İttifakın diğer paydaşı Milliyetçi Hareket Partisinde ise Nevşehir artık genel başkan yardımcılığı ile temsil ediliyor. Yıllardır MYK üyeliği ile anılan Nevşehir partinin en üst düzey yönetiminde de söz sahibi haline gelmiş durumda. Son yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın genel başkan yardımcılığı makamına getirilmesi MHP'de de Nevşehir'in sesini güçlendirmiş durumda.  
Cumhur İttifakını paylaşan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinde son iki hafta içerisinde yaşanan süreç Nevşehir'e iki önemli makamı getirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhur İttifakını paylaşan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisinde son iki hafta içerisinde yaşanan süreç Nevşehir'e iki önemli makamı getirdi.  

 

AK Parti'de mevcut milletvekilleri Mustafa Açıkgöz'ün TBMM Meclis katibi olması, Yücel Menekşe'nin ise komisyonlarda görev almasının yanında Nevşehir'in artık MYK da temsil ediliyor da olması büyük önem taşıyor. Son seçimlerde AK Partinin Nevşehir üçüncü sıra milletvekili adayı olan Emre Çalışkan'ın partinin merkez karar yürütme kurulu üyeliğine seçilmesi Nevşehir'in temsili aşamasında önem taşıyor.  

 

İttifakın diğer paydaşı Milliyetçi Hareket Partisinde ise Nevşehir artık genel başkan yardımcılığı ile temsil ediliyor. Yıllardır MYK üyeliği ile anılan Nevşehir partinin en üst düzey yönetiminde de söz sahibi haline gelmiş durumda. Son yerel seçimlerde Nevşehir Belediye Başkan Adayı olan Prof. Dr. Filiz Kılıç'ın genel başkan yardımcılığı makamına getirilmesi MHP'de de Nevşehir'in sesini güçlendirmiş durumda.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.