MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Cumartesi günü 14 pazaryerinde halka hizmet verilecek

NEVŞEHİR 05.05.2021 - 17:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Cumartesi günü 14 pazaryerinde halka hizmet verilecek

08 Mayıs Cumartesi günü Nevşehir il merkezi dahil 14 Pazaryerinde halka hizmet verilecek.
  Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle birlikte 08 Mayıs Cumartesi günü il merkezindeki Pazaryeri dahil olmak üzere il genelinde bütün ilçelerde halka hizmet verileceğini belirtti.     Özmen, "Tam kapanma döneminde halkımızın pazaryerlerinden faydalanması amacıyla içişleri bakanlığımızın izniyle, Nevşehir Valiliğimizin talimatıyla merkez dahil merkeze bağlı beldelerimizde pazaryerlerimiz halkımıza hizmet vermeye devam edecek. İl Merkezimizdeki Pazaryerimiz, Yukarı TOKİ, Aşağı TOKİ, 2000 Evler, ERAS bölgesi, Güzelyurt Mahallesi, Kaymaklı, Göreme ve Uçhisar ve tüm ilçe merkezlerinde pazaryerlerimiz kurulacak. Vatandaşlarımızın yaşanan bu olumsuz süreçten etkilenmemesi adına söz konusu izini veren Nevşehir Valiliğimize ve Nevşehir Belediyemize, tüm ilçe ve belde belediyelerimize teşekkür ederim" dedi.    
08 Mayıs Cumartesi günü Nevşehir il merkezi dahil 14 Pazaryerinde halka hizmet verilecek.

 

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen, İçişleri Bakanlığı kararnamesiyle birlikte 08 Mayıs Cumartesi günü il merkezindeki Pazaryeri dahil olmak üzere il genelinde bütün ilçelerde halka hizmet verileceğini belirtti.  

 

Özmen, "Tam kapanma döneminde halkımızın pazaryerlerinden faydalanması amacıyla içişleri bakanlığımızın izniyle, Nevşehir Valiliğimizin talimatıyla merkez dahil merkeze bağlı beldelerimizde pazaryerlerimiz halkımıza hizmet vermeye devam edecek. İl Merkezimizdeki Pazaryerimiz, Yukarı TOKİ, Aşağı TOKİ, 2000 Evler, ERAS bölgesi, Güzelyurt Mahallesi, Kaymaklı, Göreme ve Uçhisar ve tüm ilçe merkezlerinde pazaryerlerimiz kurulacak. Vatandaşlarımızın yaşanan bu olumsuz süreçten etkilenmemesi adına söz konusu izini veren Nevşehir Valiliğimize ve Nevşehir Belediyemize, tüm ilçe ve belde belediyelerimize teşekkür ederim" dedi.    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.