Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çin’li heyetten Göreme belediyesine ziyaret

BELEDİYELER 13.01.2020 - 13:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çin’li heyetten Göreme belediyesine ziyaret

Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği yetkililerinden oluşan heyet Nevşehir Valiliği’ndeki toplantı sonrası Göreme belediyesine nazik bir ziyaret gerçekleştirdi.
NEVŞEHİR(MHA) Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği yetkililerinden oluşan heyet Nevşehir Valiliği’ndeki toplantı sonrası Göreme belediyesine nazik bir ziyaret gerçekleştirdi.   Ülkemizi ziyaret eden Çinli turistlerin sayısındaki artış dikkate alınarak, Çin’de 25 Ocak 2020 tarihinde kutlanacak Yeni Yıl yani Bahar Bayramı çerçevesinde 10 günlük tatil nedeniyle ülkemize yoğun bir şekilde turist beklenmektedir. Bu kapsamda bölgemizi ziyaret gelen heyet Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve belediyelerin katılımlarıyla gerçekleşen toplantı sonrası belediyeye hoş bir ziyaret gerçekleştirdiler.   Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Heyeti: Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Shi Ruilin, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Polis Müsteşarı Zhao Hongtian, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Başkatip Zhao Liqin, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Polis İrtibat Görevlisi Hu Yu Lan ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış ilişkiler Dairesi Başkanlığından Dr. Yıldız Berkkan katılımlarıyla gerçekleşen ziyaret, dostluk birliğinin kurulması ile sona erdi.
Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği yetkililerinden oluşan heyet Nevşehir Valiliği’ndeki toplantı sonrası Göreme belediyesine nazik bir ziyaret gerçekleştirdi.

NEVŞEHİR(MHA) Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği yetkililerinden oluşan heyet Nevşehir Valiliği’ndeki toplantı sonrası Göreme belediyesine nazik bir ziyaret gerçekleştirdi.

 

Ülkemizi ziyaret eden Çinli turistlerin sayısındaki artış dikkate alınarak, Çin’de 25 Ocak 2020 tarihinde kutlanacak Yeni Yıl yani Bahar Bayramı çerçevesinde 10 günlük tatil nedeniyle ülkemize yoğun bir şekilde turist beklenmektedir. Bu kapsamda bölgemizi ziyaret gelen heyet Nevşehir Valisi İlhami Aktaş ve belediyelerin katılımlarıyla gerçekleşen toplantı sonrası belediyeye hoş bir ziyaret gerçekleştirdiler.

 

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Heyeti: Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Kültür Müsteşarı Shi Ruilin, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Polis Müsteşarı Zhao Hongtian, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Başkatip Zhao Liqin, Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Polis İrtibat Görevlisi Hu Yu Lan ile Kültür ve Turizm Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış ilişkiler Dairesi Başkanlığından Dr. Yıldız Berkkan katılımlarıyla gerçekleşen ziyaret, dostluk birliğinin kurulması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.