MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Çetin, pandemiklerin gününü kutladı

SAĞLIK 23.03.2021 - 13:23, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Çetin, pandemiklerin gününü kutladı

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, acil tıp teknisyenleri, teknikerleri ve Paramediklerin günlerini kutladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, acil tıp teknisyenleri, teknikerleri ve Paramediklerin günlerini kutladı.     Çetin, “Vatandaşımıza gece - gündüz, kar-kış demeden hizmet sunan ve ilk yardıma ihtiyaç duyulduğunda yardıma ilk koşan fedakar ve cefakar Acil Tıp Teknisyenleri, Teknikerleri ile Paramediklerin hizmetleri takdire şayandır. Türk Sağlık-Sen olarak; bu kutsal görevi ifa eden bütün kardeşlerimize desteğimiz her zaman sürecek ve her platformda yanlarında olacağız.    Bu duygularla Acil Tıp Teknisyenleri, Teknikerleri ve Paramediklerin gününü kutluyoruz” ifadelerinde bulundu. 
Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, acil tıp teknisyenleri, teknikerleri ve Paramediklerin günlerini kutladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, acil tıp teknisyenleri, teknikerleri ve Paramediklerin günlerini kutladı.  

 

Çetin, “Vatandaşımıza gece - gündüz, kar-kış demeden hizmet sunan ve ilk yardıma ihtiyaç duyulduğunda yardıma ilk koşan fedakar ve cefakar Acil Tıp Teknisyenleri, Teknikerleri ile Paramediklerin hizmetleri takdire şayandır. Türk Sağlık-Sen olarak; bu kutsal görevi ifa eden bütün kardeşlerimize desteğimiz her zaman sürecek ve her platformda yanlarında olacağız. 

 

Bu duygularla Acil Tıp Teknisyenleri, Teknikerleri ve Paramediklerin gününü kutluyoruz” ifadelerinde bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.