MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Camilerde Ramazan temizliği yapıldı

İLÇELER 12.04.2021 - 14:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Camilerde Ramazan temizliği yapıldı

Gülşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı öncesi, tüm camilerde temizlik çalışması başlattı.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı öncesi, tüm camilerde temizlik çalışması başlattı.    Pandemi nedeniyle daha bir itina ile gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında Gülşehir merkezdeki camilerde başlatılan çalışmalarda halılar ıslak ve kuru temizleme makineleri ile yıkanıyor ve genel temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor.    Koronavirüs salgını nedeniyle maske ve mesafe kurallarına göre, vakit namazı ve Cuma namazını camilerde kılan vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı bir şekilde ibadetlerini yerine getirebilmeleri için temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yürütülmesi talimatı veren Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, halı yıkama işini ilçede faaliyet gösteren tüm halı yıkamacılara eşit bir şekilde paylaştırarak esnafın da yüzünü güldürdü.    Temizlik ve dezenfektan çalışmaları bundan önce olduğu gibi Ramazan ayında ve sonrasında da belirli periyotlarda devam edecek. 
Gülşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı öncesi, tüm camilerde temizlik çalışması başlattı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi yaklaşan Ramazan ayı öncesi, tüm camilerde temizlik çalışması başlattı. 

 

Pandemi nedeniyle daha bir itina ile gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında Gülşehir merkezdeki camilerde başlatılan çalışmalarda halılar ıslak ve kuru temizleme makineleri ile yıkanıyor ve genel temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. 

 

Koronavirüs salgını nedeniyle maske ve mesafe kurallarına göre, vakit namazı ve Cuma namazını camilerde kılan vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı bir şekilde ibadetlerini yerine getirebilmeleri için temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yürütülmesi talimatı veren Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, halı yıkama işini ilçede faaliyet gösteren tüm halı yıkamacılara eşit bir şekilde paylaştırarak esnafın da yüzünü güldürdü. 

 

Temizlik ve dezenfektan çalışmaları bundan önce olduğu gibi Ramazan ayında ve sonrasında da belirli periyotlarda devam edecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.