Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Bu külliyenin vebali kimin?

GÜNCEL 25.04.2021 - 22:04, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Bu külliyenin vebali kimin?

Nevşehir eski Belediye Başkanı Hasan Ünver zamanında yapımını başlanan ve o dönem büyük tepkilere neden olan külliyenin atıl bir durumda olmasının vebali kimin?
  Nevşehir’de dönemin Belediye Başkanı Hasan Ünver zamanında yapımına başlanılan ve milyonlarca paranın harcandığı külliyenin adeta çürümeye terk edilmesi yürekleri sızlatıyor.   Nevşehir eski Belediye Başkanı Hasan Ünver’in istifasının ardından kaderine terk edilen ve Ünver’in her fırsatta bu külliye şehrin kaderini değiştirecek demesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen adeta atıl bir durumda bırakılan külliyede herhangi bir çalışma yapılmaması da dikkatlerden kaçmıyor.   Şimdi soruyoruz; Bu külliyenin vebali kimin?
Nevşehir eski Belediye Başkanı Hasan Ünver zamanında yapımını başlanan ve o dönem büyük tepkilere neden olan külliyenin atıl bir durumda olmasının vebali kimin?

 

Nevşehir’de dönemin Belediye Başkanı Hasan Ünver zamanında yapımına başlanılan ve milyonlarca paranın harcandığı külliyenin adeta çürümeye terk edilmesi yürekleri sızlatıyor.

 

Nevşehir eski Belediye Başkanı Hasan Ünver’in istifasının ardından kaderine terk edilen ve Ünver’in her fırsatta bu külliye şehrin kaderini değiştirecek demesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen adeta atıl bir durumda bırakılan külliyede herhangi bir çalışma yapılmaması da dikkatlerden kaçmıyor.

 

Şimdi soruyoruz; Bu külliyenin vebali kimin?

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.