Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Berber, kuaför ve güzellik merkezleri işletmecileri de aşı oldu

NEVŞEHİR 15.06.2021 - 10:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Berber, kuaför ve güzellik merkezleri işletmecileri de aşı oldu

Nevşehir'de berber, kuaför ve güzellik merkezleri işletmecileri ve çalışanları da Korona virüse karşı aşılandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de berber, kuaför ve güzellik merkezleri işletmecileri ve çalışanları da Korona virüse karşı aşılandı.     Türkiye genelinde risk grubunda bulunan ve aşılanmalarına karar verilen berber, kuaför ve güzellik merkezleri işletmecileri ve çalışanları Nevşehir'de hafta sonunda aşılandı.     İl sağlık müdürlüğünün görevlendirdiği doktor ve hemşireler nezaretinde hafta sonunda Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı binasında 60 dolayında berber, kuaför ve güzellik merkezleri işletmeci ve çalışanları korona virüse karşı ilk doz aşılarını oldular.     İl Sağlık müdürlüğü çalışanı doktor ve hemşirelere fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür eden Nevşehir Berber, Kuaför ve Güzellik Merkezleri Odası Başkanı Cengiz Taşhan, "Esnafımız bu salgın sürecinde ciddi risk altında bulunan meslek dallarından. Dolayısıyla hükümetimizin kararıyla berber, kuaför ve güzellik merkezleri işletmecileri ve çalışanlarına yönelik tanınan bu ayrıcalıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Salgına karşın tüm tedbirlerini alan esnafımızın ilk doz aşılarını olması bizleri de ziyadesiyle mutlu etti. İl sağlık müdürlüğümüzün görevlendirdiği doktor ve hemşire kardeşlerimize fedakarane çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz" dedi. 
Nevşehir'de berber, kuaför ve güzellik merkezleri işletmecileri ve çalışanları da Korona virüse karşı aşılandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'de berber, kuaför ve güzellik merkezleri işletmecileri ve çalışanları da Korona virüse karşı aşılandı.  

 

Türkiye genelinde risk grubunda bulunan ve aşılanmalarına karar verilen berber, kuaför ve güzellik merkezleri işletmecileri ve çalışanları Nevşehir'de hafta sonunda aşılandı.  

 

İl sağlık müdürlüğünün görevlendirdiği doktor ve hemşireler nezaretinde hafta sonunda Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı binasında 60 dolayında berber, kuaför ve güzellik merkezleri işletmeci ve çalışanları korona virüse karşı ilk doz aşılarını oldular.  

 

İl Sağlık müdürlüğü çalışanı doktor ve hemşirelere fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür eden Nevşehir Berber, Kuaför ve Güzellik Merkezleri Odası Başkanı Cengiz Taşhan, "Esnafımız bu salgın sürecinde ciddi risk altında bulunan meslek dallarından. Dolayısıyla hükümetimizin kararıyla berber, kuaför ve güzellik merkezleri işletmecileri ve çalışanlarına yönelik tanınan bu ayrıcalıktan dolayı teşekkür ediyoruz. Salgına karşın tüm tedbirlerini alan esnafımızın ilk doz aşılarını olması bizleri de ziyadesiyle mutlu etti. İl sağlık müdürlüğümüzün görevlendirdiği doktor ve hemşire kardeşlerimize fedakarane çalışmalarından dolayı çok teşekkür ederiz" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.