Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Savran, su depolarında incelemelerde bulundu

BELEDİYELER 13.03.2021 - 21:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Savran, su depolarında incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, yapımı devam eden ve mevcut su depolarında incelemelerde bulundu.
  Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentin çeşitli noktalarında inşaat çalışmaları süren ve mevcut kullanılan su depolarını gezdi.   Su depolarının durumu hakkında Başkan Yardımcısı Ersin Erol ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler alan Savran, depolarda görevli belediye personelleri ile bir süre sohbet ederek kolaylıklar diledi.   Nevşehir Belediyesi’nin şu anda kullandığı mevcut su depolarının kapasitesinin 9 bin 500 ton olduğunu ve yapımı devam eden su depolarının devreye sokulması ile bu rakamın 24 bin 500 tona çıkacağını kaydeden Savran, kentin su sorunu yaşamaması için gerekli her türlü tedbiri aldıklarını kaydetti.   Bir yandan mevcut su depolarının iyileştirmesini yaparken bir yandan da 3 ayrı yeni su deposunun devam eden inşaat çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Savran, “Bugünü değil geleceği düşünüyoruz. İçme suyu konusunda hemşehrilerimizin sıkıntı yaşamaması için her türlü tedbiri alıyoruz. Su depolarımızın kapasitesini 24 bin 500 tona çıkartırken bir yandan da altyapımızı güçlendirmek için ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor” dedi.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, yapımı devam eden ve mevcut su depolarında incelemelerde bulundu.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, kentin çeşitli noktalarında inşaat çalışmaları süren ve mevcut kullanılan su depolarını gezdi.

 

Su depolarının durumu hakkında Başkan Yardımcısı Ersin Erol ve Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler alan Savran, depolarda görevli belediye personelleri ile bir süre sohbet ederek kolaylıklar diledi.

 

Nevşehir Belediyesi’nin şu anda kullandığı mevcut su depolarının kapasitesinin 9 bin 500 ton olduğunu ve yapımı devam eden su depolarının devreye sokulması ile bu rakamın 24 bin 500 tona çıkacağını kaydeden Savran, kentin su sorunu yaşamaması için gerekli her türlü tedbiri aldıklarını kaydetti.

 

Bir yandan mevcut su depolarının iyileştirmesini yaparken bir yandan da 3 ayrı yeni su deposunun devam eden inşaat çalışmalarını yakından takip ettiklerini kaydeden Savran, “Bugünü değil geleceği düşünüyoruz. İçme suyu konusunda hemşehrilerimizin sıkıntı yaşamaması için her türlü tedbiri alıyoruz. Su depolarımızın kapasitesini 24 bin 500 tona çıkartırken bir yandan da altyapımızı güçlendirmek için ekiplerimiz yoğun bir mesai harcıyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.