Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Savran, Mahallelerde incelemelerde bulundu

BELEDİYELER 01.03.2021 - 11:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Savran, Mahallelerde incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye ekiplerinin çalışma alanlarındaki incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.
  Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye ekiplerinin çalışma alanlarındaki incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.   Haftanın ilk günü 20 Temmuz ve Bahçelievler Mahallelerine giderek vatandaşların ve esnafların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Savran, “Şehrimizi, hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz.” dedi.   Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mahallelerin ihtiyaçlarını ve yapılan yatırımları yerinde incelemek amacıyla mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.   Haftanın ilk iş günü mesaisinde 20 Temmuz ve Bahçelievler Mahallelerini ziyaret eden Başkan Savran, mahalle muhtarları, esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.   Başkan Savran, ziyaretlerde hem mahallede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi hem de vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi.   Ziyaretlerinde Başkan Savran’a, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ayşe Bilgiç, Belediye Meclis Üyesi Erhan Kartal, Belediye Meclis Üyesi Esma Mutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Uygur Mustafa Aşıcı ile 20 Temmuz Mahallesi Muhtarı Veli Kırşehirli’de eşlik etti.   Göreve geldiği günden bu yana üzerinde durduğu en önemli konulardan bir tanesinin katılımcı belediyecilik olduğunu belirten Başkan Savran, “Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz.” İfadelerini kullandı.   Hizmet ihtiyaçlarının tespit edilmesi amacıyla bütün mahalleleri ziyaret ederek muhtarlar, esnaflar ve mahalle sakinleri ile araya geleceğini kaydeden Savran, “Amacımız Nevşehir’in sadece bu gününe değil geleceğine de değer katmaktır.” şeklinde konuştu.  
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye ekiplerinin çalışma alanlarındaki incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye ekiplerinin çalışma alanlarındaki incelemelerine ve mahalle ziyaretlerine devam ediyor.

 

Haftanın ilk günü 20 Temmuz ve Bahçelievler Mahallelerine giderek vatandaşların ve esnafların talep ve önerilerini yerinde dinleyen Başkan Savran, “Şehrimizi, hemşehrilerimizle birlikte yönetiyoruz. Mahallelerimizi tek tek gezerek vatandaşlarımızı dinliyor ve çalışmalarımızı bu görüşmelerin ışığında yapıyoruz.” dedi.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, mahallelerin ihtiyaçlarını ve yapılan yatırımları yerinde incelemek amacıyla mahalle ziyaretlerini sürdürüyor.

 

Haftanın ilk iş günü mesaisinde 20 Temmuz ve Bahçelievler Mahallelerini ziyaret eden Başkan Savran, mahalle muhtarları, esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

 

Başkan Savran, ziyaretlerde hem mahallede yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi hem de vatandaşlardan gelen talep ve önerileri dinledi.

 

Ziyaretlerinde Başkan Savran’a, AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ayşe Bilgiç, Belediye Meclis Üyesi Erhan Kartal, Belediye Meclis Üyesi Esma Mutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ersin Erol, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Uygur Mustafa Aşıcı ile 20 Temmuz Mahallesi Muhtarı Veli Kırşehirli’de eşlik etti.

 

Göreve geldiği günden bu yana üzerinde durduğu en önemli konulardan bir tanesinin katılımcı belediyecilik olduğunu belirten Başkan Savran, “Yaptığımız çalışmalar hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleşirken, hayata geçirdiğimiz projelerde de yine hemşehrilerimizin görüşlerini alıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

Hizmet ihtiyaçlarının tespit edilmesi amacıyla bütün mahalleleri ziyaret ederek muhtarlar, esnaflar ve mahalle sakinleri ile araya geleceğini kaydeden Savran, “Amacımız Nevşehir’in sadece bu gününe değil geleceğine de değer katmaktır.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.