MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Savran, itfaiye personeli ile orucunu açtı

NEVŞEHİR 17.04.2021 - 21:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Savran, itfaiye personeli ile orucunu açtı

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, orucunu itfaiye erleri ile birlikte açtı.
  Hafta sonu Nevşehir Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, iftarda ise İtfaiye Müdürlüğü personeli ile buluştu.   Ezanın okunması ile beraber İtfaiye Müdürlüğü binasında vatandaşların can ve mal güvenliği için nöbet tutan itfaiye erleri ile birlikte orucunu açan Savran, iftar sonrasında itfaiye personeli ile çay içerek bir süre sohbet etti.   Beraberindeki Meclis Başkan Vekilleri Ahmet Ağır ve Turan Paslanmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli, Ersin Erol ve Nafiz Dirikoç ile birlikte İtfaiye Müdürlüğü personeli ile fotoğraf çektiren Savran, büyük bir özveri ile görevlerini yerine getiren itfaiye erlerine kolaylıklar diledi.
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, orucunu itfaiye erleri ile birlikte açtı.

 

Hafta sonu Nevşehir Belediyesi’nin Fen İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, iftarda ise İtfaiye Müdürlüğü personeli ile buluştu.

 

Ezanın okunması ile beraber İtfaiye Müdürlüğü binasında vatandaşların can ve mal güvenliği için nöbet tutan itfaiye erleri ile birlikte orucunu açan Savran, iftar sonrasında itfaiye personeli ile çay içerek bir süre sohbet etti.

 

Beraberindeki Meclis Başkan Vekilleri Ahmet Ağır ve Turan Paslanmaz, Belediye Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli, Ersin Erol ve Nafiz Dirikoç ile birlikte İtfaiye Müdürlüğü personeli ile fotoğraf çektiren Savran, büyük bir özveri ile görevlerini yerine getiren itfaiye erlerine kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.