MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Savran'dan Meclis Üyelerine ziyaret

BELEDİYELER 12.03.2021 - 10:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Savran'dan Meclis Üyelerine ziyaret

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediye Meclisi’nde görev yapan MHP’li meclis üyelerini ziyaret etti.
  Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediye Meclisi’nde görev yapan MHP’li meclis üyelerini ziyaret etti.   Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye meclis üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu.   Nevşehir Belediye Meclisi çatısı altında tüm meclis üyeleri ile birlikte her zaman örnek bir dayanışma içerisinde olduklarını belirten Savran, meclis üyelerine şehre sunulan hizmetlerdeki katkılarından dolayı teşekkür etti.   Önümüzdeki dönemde belediye meclisinde Nevşehir için birçok önemli karara birlikte imza atacaklarını ve Nevşehir’i gelecek yıllara daha güçlü olarak taşıyacak önemli projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Savran, “Meclisimizde farklı partilerden olmamıza karşın ortak hedeflerimiz var. O da bu şehre, ülkemize hizmet etmek. Çalışmalarımızı sadece hizmet odaklı olarak yürüteceğiz. Bugüne kadar hep böyle yaptık bundan sonrada aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. İnşallah şehrimize hizmet için tüm gayretimizle çalışacağız. Şehrimizle önümüzdeki günlerde müjdesini paylaşacağımız projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Bunları birlikte başaracağız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak eylesin. Rabbim birlik ve beraberliğimizi arttırsın, kardeşliğimizi pekiştirsin”dedi.                 
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediye Meclisi’nde görev yapan MHP’li meclis üyelerini ziyaret etti.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Nevşehir Belediye Meclisi’nde görev yapan MHP’li meclis üyelerini ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye meclis üyelerini işyerlerinde ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

Nevşehir Belediye Meclisi çatısı altında tüm meclis üyeleri ile birlikte her zaman örnek bir dayanışma içerisinde olduklarını belirten Savran, meclis üyelerine şehre sunulan hizmetlerdeki katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

Önümüzdeki dönemde belediye meclisinde Nevşehir için birçok önemli karara birlikte imza atacaklarını ve Nevşehir’i gelecek yıllara daha güçlü olarak taşıyacak önemli projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Savran, “Meclisimizde farklı partilerden olmamıza karşın ortak hedeflerimiz var. O da bu şehre, ülkemize hizmet etmek. Çalışmalarımızı sadece hizmet odaklı olarak yürüteceğiz. Bugüne kadar hep böyle yaptık bundan sonrada aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. İnşallah şehrimize hizmet için tüm gayretimizle çalışacağız. Şehrimizle önümüzdeki günlerde müjdesini paylaşacağımız projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Bunları birlikte başaracağız. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri muvaffak eylesin. Rabbim birlik ve beraberliğimizi arttırsın, kardeşliğimizi pekiştirsin”dedi.

                

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.