Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Savran belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu

BELEDİYELER 10.07.2021 - 09:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Savran belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.
  Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu. Çalışan personellere kolaylıklar dileyen Savran, gittiği mahallelerde vatandaşların sıcak ve samimi ilgisiyle karşılandı.   Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Fen İşleri Müdürlüğü, Su Kanalizasyon Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin 2000 Evler Mahallesi, Güzelyurt Mahallesi, Esentepe Mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerindeki çalışma alanlarını gezdi.   Burada belediye ekipleri tarafından yapılan sıcak asfalt, yaya kaldırımı, yol onarım, park yenileme ve altyapı çalışmalarını inceleyen Savran, çalışmalara ilişkin ilgili teknik personellerden bilgi aldı.   Savran’a incelemeleri sırasında Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli ve Furkan Feralan da eşlik etti.   Çalışmalarda görev alan personellere kolaylıklar dileyerek bir süre sohbet eden Savran, gittiği mahallelerde vatandaşların ve çocukların da ilgisi ile karşılandı.   Esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet eden Savran, kendisine iletilen talep ve önerileri dinledi.   Mahallelerde çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Savran, çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdi.   “Vatandaşlarımızın desteğine ve güvenine layık olabilmek için tüm gücümüzle çalışacağız” diyen Savran, belediye ekiplerinin şehir merkezinin dört bir yanında yoğun bir tempoyla altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.   Savran, “Yaptığımız tüm çalışmaları belirli bir çalışma takvimi içerisinde gerçekleştiriyoruz. Altyapı yenileme, sıcak asfalt, park yapımı, yol onarım ve çeşitli üst yapı çalışmalarımız için ekiplerimiz sahada büyük bir özveri ile çalışıyor. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Hepsinin ellerine sağlık. Ayrıca bu çalışmaların aksamadan ilerlemesinde büyük gayret gösteren Başkan Yardımcımız Ersin Erol’a da teşekkür etmek istiyorum. Şehrimize hizmet etmek, güzelliklerine güzellik katmak için tüm ekibiyle beraber canla başla çalışıyor” dedi.   Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bu günkü çalışma noktaları: 80. Yıl Bulvarı’nda ağaç dikimi 2000 Evler Mahallesi 8. Yol Serkan Tosun Parkı’nda yenileme Sanayi yolu ağaç dikimi          Sulusaray yolu ağaç dikimi Aksaray çevre yolu ağaç dikimi Hasan Emmi Türbe Kavşağı bitki dikimi 2000 Evler Mahallesi’nde bulunan parklarda mıntıka 80 Yıl Bulvarı Dere İçi ve Jandarma Duvar Kenarı Bakım
Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, belediye ekiplerinin çalışma alanlarında incelemelerde bulundu. Çalışan personellere kolaylıklar dileyen Savran, gittiği mahallelerde vatandaşların sıcak ve samimi ilgisiyle karşılandı.

 

Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Fen İşleri Müdürlüğü, Su Kanalizasyon Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin 2000 Evler Mahallesi, Güzelyurt Mahallesi, Esentepe Mahallesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallelerindeki çalışma alanlarını gezdi.

 

Burada belediye ekipleri tarafından yapılan sıcak asfalt, yaya kaldırımı, yol onarım, park yenileme ve altyapı çalışmalarını inceleyen Savran, çalışmalara ilişkin ilgili teknik personellerden bilgi aldı.

 

Savran’a incelemeleri sırasında Başkan Yardımcıları Mustafa Alevli ve Furkan Feralan da eşlik etti.

 

Çalışmalarda görev alan personellere kolaylıklar dileyerek bir süre sohbet eden Savran, gittiği mahallelerde vatandaşların ve çocukların da ilgisi ile karşılandı.

 

Esnaf ziyaretlerinde bulunarak vatandaşlarla sohbet eden Savran, kendisine iletilen talep ve önerileri dinledi.

 

Mahallelerde çocuklara çeşitli hediyeler dağıtan Savran, çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdi.

 

“Vatandaşlarımızın desteğine ve güvenine layık olabilmek için tüm gücümüzle çalışacağız” diyen Savran, belediye ekiplerinin şehir merkezinin dört bir yanında yoğun bir tempoyla altyapı ve üstyapı çalışmalarını sürdürdüğünü kaydetti.

 

Savran, “Yaptığımız tüm çalışmaları belirli bir çalışma takvimi içerisinde gerçekleştiriyoruz. Altyapı yenileme, sıcak asfalt, park yapımı, yol onarım ve çeşitli üst yapı çalışmalarımız için ekiplerimiz sahada büyük bir özveri ile çalışıyor. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Hepsinin ellerine sağlık. Ayrıca bu çalışmaların aksamadan ilerlemesinde büyük gayret gösteren Başkan Yardımcımız Ersin Erol’a da teşekkür etmek istiyorum. Şehrimize hizmet etmek, güzelliklerine güzellik katmak için tüm ekibiyle beraber canla başla çalışıyor” dedi.

 

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin bu günkü çalışma noktaları:

80. Yıl Bulvarı’nda ağaç dikimi

2000 Evler Mahallesi 8. Yol Serkan Tosun Parkı’nda yenileme

Sanayi yolu ağaç dikimi         

Sulusaray yolu ağaç dikimi

Aksaray çevre yolu ağaç dikimi

Hasan Emmi Türbe Kavşağı bitki dikimi

2000 Evler Mahallesi’nde bulunan parklarda mıntıka

80 Yıl Bulvarı Dere İçi ve Jandarma Duvar Kenarı Bakım

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.