MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Özçelik’in imrendiren başarısı

BELEDİYELER 14.12.2019 - 12:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Özçelik’in imrendiren başarısı

Her ne kadar yazılı, görsel medyadan çok hazzetmese de Nar belediye başkanı Süleyman Özçelik seçildiği günden bu yana önemli bir başarıya imza atışı ile öne çıkıyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Her ne kadar yazılı, görsel medyadan çok hazzetmese de Nar belediye başkanı Süleyman Özçelik seçildiği günden bu yana önemli bir başarıya imza atışı ile öne çıkıyor.   AK Partili Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, göreve geldiği günden bu yana belediyesine kazandırdığı yeni araçlarıyla dikkat çekiyor.   Son 7 ayda belediyesine 4 yeni araç kazandıran, araç parkını geliştiren Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik bu başarısıyla bir çok ilçe ve belde belediye başkanına örnek teşkil ediyor.
Her ne kadar yazılı, görsel medyadan çok hazzetmese de Nar belediye başkanı Süleyman Özçelik seçildiği günden bu yana önemli bir başarıya imza atışı ile öne çıkıyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Her ne kadar yazılı, görsel medyadan çok hazzetmese de Nar belediye başkanı Süleyman Özçelik seçildiği günden bu yana önemli bir başarıya imza atışı ile öne çıkıyor.

 

AK Partili Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, göreve geldiği günden bu yana belediyesine kazandırdığı yeni araçlarıyla dikkat çekiyor.

 

Son 7 ayda belediyesine 4 yeni araç kazandıran, araç parkını geliştiren Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik bu başarısıyla bir çok ilçe ve belde belediye başkanına örnek teşkil ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.