MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan İbaş'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

BELEDİYELER 22.04.2021 - 13:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan İbaş'ın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı mesajı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, çocuklara “Şartlar ne olursa olsun, coşkunuzu, neşenizi ve umudunuzu asla kaybetmeyin. Ben inanıyorum ki güzel günler çok yakın!” diye seslendi.
  Başkan İbaş, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Sevgili çocuklar, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün siz çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu yıl yine evlerimizde kutlayacağız. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kapılarının ilk açtığı gün olması sebebiyle 23 Nisan’ı Dünya çocuklarına armağan ederek dünyada bir ilki gerçekleştirmiştir. Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal ATATÜRK’ÜN izinde toplumumuzun her alandaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmesi için ve çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir ülke bırakmak için çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz. Böylesine anlamlı bir günü öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla birlikte meydanlarda kutlamak, şarkılarla, marşlarla o coşkuyu hep birlikte yaşamak istediğinizi biliyorum. Ancak içinde bulunduğumuz bu dönemde, sağlıklı kalmak için bir süre daha evlerimizde kalmak durumundayız. Sizler, şartlar ne olursa olsun, coşkunuzu, neşenizi ve umudunuzu asla kaybetmeyin sevgili çocuklar. Unutmayın ki siz Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklarısınız. 101 yıllık meşalenin aydınlığı, huzurun ve geleceğimizin teminatısınız. Ben inanıyorum ki güzel günler çok yakın. O güne dek lütfen sağlıklı ve mutlu kalın. Coşkuyla kutlayacağımız nice 23 Nisan’larda buluşmak dileğiyle her birinizi tek tek gözlerinizden öpüyorum. Bayramınız kutlu olsun.”  
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Avanos Belediye Başkanı Celal Alper İbaş, çocuklara “Şartlar ne olursa olsun, coşkunuzu, neşenizi ve umudunuzu asla kaybetmeyin. Ben inanıyorum ki güzel günler çok yakın!” diye seslendi.

 

Başkan İbaş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Sevgili çocuklar,

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün siz çocuklara armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu yıl yine evlerimizde kutlayacağız.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 101. Yılını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik Çocuk Bayramını kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, 23 Nisan 1920’de Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kapılarının ilk açtığı gün olması sebebiyle 23 Nisan’ı Dünya çocuklarına armağan ederek dünyada bir ilki gerçekleştirmiştir.

Cumhuriyetimizin kurucusu M. Kemal ATATÜRK’ÜN izinde toplumumuzun her alandaki ileri atılımlarına öncülük yapacak, görev ve sorumluluklarına yürekten bağlı, çağdaş düşünceli insanlar olarak yetişmesi için ve çocuklarımızın barış ve huzur içinde yaşayacağı bir ülke bırakmak için çalışmaktan bir an bile vazgeçmeyeceğiz.

Böylesine anlamlı bir günü öğretmenleriniz ve arkadaşlarınızla birlikte meydanlarda kutlamak, şarkılarla, marşlarla o coşkuyu hep birlikte yaşamak istediğinizi biliyorum. Ancak içinde bulunduğumuz bu dönemde, sağlıklı kalmak için bir süre daha evlerimizde kalmak durumundayız.

Sizler, şartlar ne olursa olsun, coşkunuzu, neşenizi ve umudunuzu asla kaybetmeyin sevgili çocuklar. Unutmayın ki siz Türkiye Cumhuriyeti’nin çocuklarısınız. 101 yıllık meşalenin aydınlığı, huzurun ve geleceğimizin teminatısınız.

Ben inanıyorum ki güzel günler çok yakın. O güne dek lütfen sağlıklı ve mutlu kalın.

Coşkuyla kutlayacağımız nice 23 Nisan’larda buluşmak dileğiyle her birinizi tek tek gözlerinizden öpüyorum. Bayramınız kutlu olsun.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.