MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Eren Torbalı orman fidanlığındaydı

BELEDİYELER 25.12.2019 - 11:57, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Eren Torbalı orman fidanlığındaydı

Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, kasabaya dikilecek fidanlar için İzmir Torbalı Orman Fidanlığı İşletmesine gitti.
  NEVŞEHİR(MHA) Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, kasabaya dikilecek fidanlar için İzmir Torbalı Orman Fidanlığı İşletmesine gitti.   Kasabanın ağaçlandırılmasına, panorama izleme, yürüyüş yolu, balon seyri projemizin son dokunuşu ve gelecek nesillere daha yeşil bir Göreme bırakmak için gerekli olan fidanları temin etmek amacıyla Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, İzmir Torbalı Orman Fidanlığına gitti.   Başkan Eren, “Projemizi tam anlamıyla bitirmek ve gelecekteki nesillerimize daha güzel daha yeşil bir Göreme bırakmak amacıyla gelmiş olduğum Torbalı Orman Fidanlığında, işletme şefi Şirvan Hanımı makamında ziyaret ettik. Göreme de hiç bulunmayan ama gerek toprak yapısı gerek iklim konusunda kasabamıza uygun olan fidanlarımızı belirledik ve satın aldık. Kısa zamanda kasabamıza gelecek olan fidanlarımızı en uygun koşulda toprak ile buluşturacağız” ifadelerine yer verdi.  
Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, kasabaya dikilecek fidanlar için İzmir Torbalı Orman Fidanlığı İşletmesine gitti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, kasabaya dikilecek fidanlar için İzmir Torbalı Orman Fidanlığı İşletmesine gitti.

 

Kasabanın ağaçlandırılmasına, panorama izleme, yürüyüş yolu, balon seyri projemizin son dokunuşu ve gelecek nesillere daha yeşil bir Göreme bırakmak için gerekli olan fidanları temin etmek amacıyla Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, İzmir Torbalı Orman Fidanlığına gitti.

 

Başkan Eren, “Projemizi tam anlamıyla bitirmek ve gelecekteki nesillerimize daha güzel daha yeşil bir Göreme bırakmak amacıyla gelmiş olduğum Torbalı Orman Fidanlığında, işletme şefi Şirvan Hanımı makamında ziyaret ettik. Göreme de hiç bulunmayan ama gerek toprak yapısı gerek iklim konusunda kasabamıza uygun olan fidanlarımızı belirledik ve satın aldık. Kısa zamanda kasabamıza gelecek olan fidanlarımızı en uygun koşulda toprak ile buluşturacağız” ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.