Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Dinç'ten Bakan Kasapoğluna teşekkür

SİYASET 19.06.2021 - 12:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Dinç'ten Bakan Kasapoğluna teşekkür

Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na Nevşehir'e olan katkılarından dolayı teşekkür etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na Nevşehir'e olan katkılarından dolayı teşekkür etti.     Başkan Dinç, "Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu şehrimizde ağırlayıp Sayın Valimizin ev sahipliğinde Milletvekillerimiz İl Başkanımız ve Belediye başkanlarımızla birlikte istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik.    Sayın Bakanımızın ilimize vermiş olduğu desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.  
Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na Nevşehir'e olan katkılarından dolayı teşekkür etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir İl Genel Meclisi Başkanı Gürbüz Dinç, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na Nevşehir'e olan katkılarından dolayı teşekkür etti.  

 

Başkan Dinç, "Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu şehrimizde ağırlayıp Sayın Valimizin ev sahipliğinde Milletvekillerimiz İl Başkanımız ve Belediye başkanlarımızla birlikte istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. 

 

Sayın Bakanımızın ilimize vermiş olduğu desteklerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.