Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Çiftci Şehit Şahin Kaya okulunda kütüphane açılışına katıldı

İLÇELER 16.03.2021 - 11:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Çiftci Şehit Şahin Kaya okulunda kütüphane açılışına katıldı

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi,100. Yıl Şehit Şahin Kaya Ortaokulu Veysel Korucu Kütüphanesinin açılışına katıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi,100. Yıl Şehit Şahin Kaya Ortaokulu Veysel Korucu Kütüphanesinin açılışına katıldı.    Ak Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez’in katıldığı açılış programında hayırsever iş insanları Nuri Korucu ve Hakan Korucu ile Genç Nevşehirliler Dernek Başkanı Ziya Ağca hazır bulundu.    Gülşehir belediye Başkanı Fatih Çiftçi, hayırsever Korucu Ailesine örnek davranışları nedeniyle teşekkür ederek, kütüphanenin okulumuza ve öğrencilerine hayırlı olmasını diledi. 
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi,100. Yıl Şehit Şahin Kaya Ortaokulu Veysel Korucu Kütüphanesinin açılışına katıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi,100. Yıl Şehit Şahin Kaya Ortaokulu Veysel Korucu Kütüphanesinin açılışına katıldı. 

 

Ak Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe ve Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez’in katıldığı açılış programında hayırsever iş insanları Nuri Korucu ve Hakan Korucu ile Genç Nevşehirliler Dernek Başkanı Ziya Ağca hazır bulundu. 

 

Gülşehir belediye Başkanı Fatih Çiftçi, hayırsever Korucu Ailesine örnek davranışları nedeniyle teşekkür ederek, kütüphanenin okulumuza ve öğrencilerine hayırlı olmasını diledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.