MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Ateş'ten turizm haftası kutlaması

TURİZM 17.04.2021 - 14:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Ateş'ten turizm haftası kutlaması

Kapadokya'nın Merkezi Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Turizm Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya'nın Merkezi Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Turizm Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.    Başkan Mustafa Ateş, “Kapadokya Bölgesi’nde birçok medeniyete ev sahipliği yapmış önemli bir yerleşim bölgesi olan yöremiz coğrafi güzelliğinin yanı sıra, doğal sit alanları, tescilli yapıları, geleneksel el sanatları ile yılın her mevsiminde gezilebilecek özel alanlara sahiptir. Binlerce yıllık tarihi geçmişi ve zengin kültürel mirasıyla bir turizm cenneti olan bölgemize ve turizm sektöründe emek veren vatandaşlarımıza yeni turizm döneminin hayırlı olmasını dilerim. Salgın nedeniyle zor günler geçirdiğimiz bu günlerin sonunda bölge turizminin yeniden güzel günlere kavuşacağına inancımız tamdır" dedi. 
Kapadokya'nın Merkezi Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Turizm Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Kapadokya'nın Merkezi Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, Turizm Haftası dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. 

 

Başkan Mustafa Ateş, “Kapadokya Bölgesi’nde birçok medeniyete ev sahipliği yapmış önemli bir yerleşim bölgesi olan yöremiz coğrafi güzelliğinin yanı sıra, doğal sit alanları, tescilli yapıları, geleneksel el sanatları ile yılın her mevsiminde gezilebilecek özel alanlara sahiptir. Binlerce yıllık tarihi geçmişi ve zengin kültürel mirasıyla bir turizm cenneti olan bölgemize ve turizm sektöründe emek veren vatandaşlarımıza yeni turizm döneminin hayırlı olmasını dilerim. Salgın nedeniyle zor günler geçirdiğimiz bu günlerin sonunda bölge turizminin yeniden güzel günlere kavuşacağına inancımız tamdır" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.