Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Aktürk'ten Dünya Rehberler Günü kutlama mesajı

GÜNCEL 21.02.2020 - 16:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Aktürk'ten Dünya Rehberler Günü kutlama mesajı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ''Dünya Rehberler Günü '' dolayısıyla mesaj yayımladı.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ''Dünya Rehberler Günü '' dolayısıyla mesaj yayımladı.   ''Her yıl 21 Şubat günü tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanmaktadır. Yerel yöneticiler olarak biz Belediye Başkanlarının ve siz değerli Turizm elçisi olarak gördüğümüz Rehberlerimizin Ülkemizin tanıtımı ve Turizm alanındaki kalkınmasında rolü ve önemi çok büyüktür. Ülkemize gelen turistlerin üzerinde bırakacağı maksimim olumlu intibanın baş mimarları sizlersiniz. Sizlerin başarısı ülkemizin Turizm ekonomisinin kalkınmasında, açılım ve atılım yapmasında büyük katkı sağladığının kanaati içerisinde olduğumu belirtmek isterim. Bu vesile ile Ülkemizin dört bir yanında ve yurt dışında özveriyle emek vererek çalışan tüm Rehberlerimizin gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''dedi.                                                                                                                                                
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ''Dünya Rehberler Günü '' dolayısıyla mesaj yayımladı.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk ''Dünya Rehberler Günü '' dolayısıyla mesaj yayımladı.

 

''Her yıl 21 Şubat günü tüm Dünyada olduğu gibi ülkemizde de kutlanmaktadır. Yerel yöneticiler olarak biz Belediye Başkanlarının ve siz değerli Turizm elçisi olarak gördüğümüz Rehberlerimizin Ülkemizin tanıtımı ve Turizm alanındaki kalkınmasında rolü ve önemi çok büyüktür. Ülkemize gelen turistlerin üzerinde bırakacağı maksimim olumlu intibanın baş mimarları sizlersiniz. Sizlerin başarısı ülkemizin Turizm ekonomisinin kalkınmasında, açılım ve atılım yapmasında büyük katkı sağladığının kanaati içerisinde olduğumu belirtmek isterim.

Bu vesile ile Ülkemizin dört bir yanında ve yurt dışında özveriyle emek vererek çalışan tüm Rehberlerimizin gününü kutluyor sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''dedi.

                                                                                                                                               

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.