MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Başkan Aktürk, Acun Ilıcalı'yı Ürgüp'te misafir etti

KÜLTÜR-SANAT 20.11.2020 - 08:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Başkan Aktürk, Acun Ilıcalı'yı Ürgüp'te misafir etti

Türkiye’nin medya dünyasının en renkli kişiliklerinden ve televizyon yarışma programlarının mucidi Acun Ilıcalı, Ürgüp ilçesinde Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk ile bir araya geldi.
  Türkiye’nin medya dünyasının en renkli kişiliklerinden ve televizyon yarışma programlarının mucidi Acun Ilıcalı, Ürgüp ilçesinde Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk ile bir araya geldi.   Televizyon dünyasının reytingleri alt üst eden bir çok yarışma programının öncüsü ve medya patronu Acun Ilıcalı, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün Ürgüp’e yapmış olduğu davet sonrası ailesiyle birlikte Ürgüp’e geldi.    Ürgüp’te buluşan Acun Ilıcalı ve Başkan Mehmet Aktürk, aileleriyle birlikte eşsiz tarihi ve doğal güzellikler içerisindeki Kapadokya’yı ve Ürgüp’ü sıcak hava balonuyla  gökyüzünden izlediler. Balon turunun ardından Ürgüp’te kahvaltıda bir araya gelen Ilıcalı ve Aktürk keyifli ve sıcak bir sohbet gerçekleştirdiler.   Ürgüp’e ilk kez gelerek, balonla ilk kez uçan Acun Ilıcalı Kapadokya’nın ve Ürgüp’ün gökyüzünden eşsiz doğal güzelliğinden çok etkilendiğini ve paha biçilemez olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e yapmış olduğu davetten ve misafirperverlikten ötürüde ayrıca teşekkür etti.   Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; “Yapmış olduğu daveti kabul ederek Ürgüp’e gelen Acun Ilıcalı’ya büyük memnuniyet duyduğunu ve teşekkür ettiğini belirterek, masalkentÜRGÜP‘ümüzde ilk defa bölgeyi ziyarete gelen Türkiye’nin değerli televizyoncusu  Acun Ilıcalı’yı ağırlamanın ve balon turu ile Ürgüp’ümüzün güzelliklerini birlikte izlemenin mutluluğu içerisindeyiz. Kendisi ile eşsiz güzellikteki Ürgüp ve Kapadokya gezimizin ardından Ürgüp’te kahvaltıda buluşarak Ürgüp ve Kapadokya bölgesi adına çok farklı projeler üzerine sohbet gerçekleştirdik. Güzel sürprizler Ürgüp’ümüzü bekliyor” dedi.   Başkan Aktürk ziyaret sonrası Acun Ilıcalı ’ya bölgemizin simgesi olan sıcak hava balonunun el işçiliğiyle vitray camdan yapılmış minyatür balonunu hediye etti.
Türkiye’nin medya dünyasının en renkli kişiliklerinden ve televizyon yarışma programlarının mucidi Acun Ilıcalı, Ürgüp ilçesinde Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk ile bir araya geldi.

 

Türkiye’nin medya dünyasının en renkli kişiliklerinden ve televizyon yarışma programlarının mucidi Acun Ilıcalı, Ürgüp ilçesinde Ürgüp Belediye Başkanı Ecz. Mehmet Aktürk ile bir araya geldi.

 

Televizyon dünyasının reytingleri alt üst eden bir çok yarışma programının öncüsü ve medya patronu Acun Ilıcalı, Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün Ürgüp’e yapmış olduğu davet sonrası ailesiyle birlikte Ürgüp’e geldi. 

 

Ürgüp’te buluşan Acun Ilıcalı ve Başkan Mehmet Aktürk, aileleriyle birlikte eşsiz tarihi ve doğal güzellikler içerisindeki Kapadokya’yı ve Ürgüp’ü sıcak hava balonuyla  gökyüzünden izlediler. Balon turunun ardından Ürgüp’te kahvaltıda bir araya gelen Ilıcalı ve Aktürk keyifli ve sıcak bir sohbet gerçekleştirdiler.

 

Ürgüp’e ilk kez gelerek, balonla ilk kez uçan Acun Ilıcalı Kapadokya’nın ve Ürgüp’ün gökyüzünden eşsiz doğal güzelliğinden çok etkilendiğini ve paha biçilemez olduğunu belirtti. Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’e yapmış olduğu davetten ve misafirperverlikten ötürüde ayrıca teşekkür etti.

 

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; “Yapmış olduğu daveti kabul ederek Ürgüp’e gelen Acun Ilıcalı’ya büyük memnuniyet duyduğunu ve teşekkür ettiğini belirterek, masalkentÜRGÜP‘ümüzde ilk defa bölgeyi ziyarete gelen Türkiye’nin değerli televizyoncusu  Acun Ilıcalı’yı ağırlamanın ve balon turu ile Ürgüp’ümüzün güzelliklerini birlikte izlemenin mutluluğu içerisindeyiz. Kendisi ile eşsiz güzellikteki Ürgüp ve Kapadokya gezimizin ardından Ürgüp’te kahvaltıda buluşarak Ürgüp ve Kapadokya bölgesi adına çok farklı projeler üzerine sohbet gerçekleştirdik. Güzel sürprizler Ürgüp’ümüzü bekliyor” dedi.

 

Başkan Aktürk ziyaret sonrası Acun Ilıcalı ’ya bölgemizin simgesi olan sıcak hava balonunun el işçiliğiyle vitray camdan yapılmış minyatür balonunu hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.