MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Azimli Opet Türkiye 73.sü oldu

NEVŞEHİR 09.07.2020 - 17:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Azimli Opet Türkiye 73.sü oldu

Türkiye genelindeki 1200 Opet istasyonu arasında Nevşehir Azimli Opet Akaryakıt istasyonu Türkiye 73.sü seçildi.
Türkiye genelindeki 1200 Opet istasyonu arasında Nevşehir Azimli Opet Akaryakıt istasyonu Türkiye 73.sü seçildi.    Toptan meyve ve sebze satışı ile birlikte petrol ürünleri sektöründe de 1955 yılından beri faaliyetlerini yürüten Azimli Ticaret Nevşehir’e değer katıyor.    Azimli Opet markasıyla 2014 yılından beri hizmet verilirken yapılan değerlendirme sonunda Türkiye 73.sü olmayı başaran petrol istasyonu çalışanlarının mutlulukları görülmeye değer güzel görüntülere sahne oldu.   Opet Genel Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek verilen ödül kapsamında 65 yıldır ortaya koyduğu vizyonu, karakteri ve işletmecilik anlayışı ile hep takdir toplayan, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve Nevşehir il geneline birçok işletme kazandırarak sağladığı istihdam ile binlerce kişiye ekmek kapısı yaratan Azimli Ticaret yöneticileri başarıyı personelleri ile paylaştılar.    Opet Genel Müdürlüğünce düzenlenen yarışma Opet akaryakıt istasyonları arasında gizli müşterilerin ve diğer müşterilerin verdikleri görüş ve ulaştırdıkları rapor müşteri memnuniyetine dayalı kriterlerden oluşuyor.  Azimli Opet akaryakıt istasyonda düzenlenen mini törenle çalışanlar altın ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi.    Azimli Ticaret Müdürü Ahmet Köksal yaptığı açıklamada “Hedefimiz daima daha iyi hizmet, en iyi müşteri memnuniyeti. Gizli müşterilerin raporları ve diğer müşterilerimizin memnuniyeti bizlere bu başarıyı getirdi.  Elde edilen başarı bizim diğer hizmetlerimiz için de gösterge olacak. Bütün çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri özveri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.  Azimli Ticaret Sahibi Hüseyin Akçur'da konuya dair yaptığı açıklamada "İyi hizmet vermenin karşılığını bu şekilde almak bizleri mutlu ediyor. Toptan sebze meyve ve petrol istasyonlarıyla hizmet vererek ve müşteri memnuniyetini en üstte tutarak çalışıyoruz.  Aldığımız Türkiye 73. lüğü verdiğimiz hizmetin karşılığı olarak ben ve çalışanlarımı son derece mutlu etmiştir. Özverili çalışan bütün personelime samimi duygularla teşekkür ediyorum" dedi.
Türkiye genelindeki 1200 Opet istasyonu arasında Nevşehir Azimli Opet Akaryakıt istasyonu Türkiye 73.sü seçildi.

Türkiye genelindeki 1200 Opet istasyonu arasında Nevşehir Azimli Opet Akaryakıt istasyonu Türkiye 73.sü seçildi. 

 


Toptan meyve ve sebze satışı ile birlikte petrol ürünleri sektöründe de 1955 yılından beri faaliyetlerini yürüten Azimli Ticaret Nevşehir’e değer katıyor. 

 


Azimli Opet markasıyla 2014 yılından beri hizmet verilirken yapılan değerlendirme sonunda Türkiye 73.sü olmayı başaran petrol istasyonu çalışanlarının mutlulukları görülmeye değer güzel görüntülere sahne oldu.

 


Opet Genel Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek verilen ödül kapsamında 65 yıldır ortaya koyduğu vizyonu, karakteri ve işletmecilik anlayışı ile hep takdir toplayan, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve Nevşehir il geneline birçok işletme kazandırarak sağladığı istihdam ile binlerce kişiye ekmek kapısı yaratan Azimli Ticaret yöneticileri başarıyı personelleri ile paylaştılar. 

 


Opet Genel Müdürlüğünce düzenlenen yarışma Opet akaryakıt istasyonları arasında gizli müşterilerin ve diğer müşterilerin verdikleri görüş ve ulaştırdıkları rapor müşteri memnuniyetine dayalı kriterlerden oluşuyor. 


Azimli Opet akaryakıt istasyonda düzenlenen mini törenle çalışanlar altın ve çeşitli hediyeler ile ödüllendirildi. 

 


Azimli Ticaret Müdürü Ahmet Köksal yaptığı açıklamada “Hedefimiz daima daha iyi hizmet, en iyi müşteri memnuniyeti. Gizli müşterilerin raporları ve diğer müşterilerimizin memnuniyeti bizlere bu başarıyı getirdi. 


Elde edilen başarı bizim diğer hizmetlerimiz için de gösterge olacak. Bütün çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri özveri için teşekkür ediyoruz” diye konuştu. 
Azimli Ticaret Sahibi Hüseyin Akçur'da konuya dair yaptığı açıklamada "İyi hizmet vermenin karşılığını bu şekilde almak bizleri mutlu ediyor. Toptan sebze meyve ve petrol istasyonlarıyla hizmet vererek ve müşteri memnuniyetini en üstte tutarak çalışıyoruz. 
Aldığımız Türkiye 73. lüğü verdiğimiz hizmetin karşılığı olarak ben ve çalışanlarımı son derece mutlu etmiştir. Özverili çalışan bütün personelime samimi duygularla teşekkür ediyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.