Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ateş, '19 Mayıs Yüce Türk Milletinin bağımsızlık ruhunun meşalesi'

BELEDİYELER 19.05.2021 - 13:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ateş, '19 Mayıs Yüce Türk Milletinin bağımsızlık ruhunun meşalesi'

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, tam bir asır önce yakılan bağımsızlık mücadelesi meşalesinin Türk gençliğinin kararlılığı, azmi ile daha nice yüzyıllar yaşatılacağına inandıklarını ifade etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, tam bir asır önce yakılan bağımsızlık mücadelesi meşalesinin Türk gençliğinin kararlılığı, azmi ile daha nice yüzyıllar yaşatılacağına inandıklarını ifade etti.     Başkan Ateş, 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve spor bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada; “19 Mayıs 1919, bir milletin yeniden doğuşunu ifade eder. Cumhuriyetimiz, bu felsefe üzerine inşa edilmiştir. Başta Mustafa Kemal olmak üzere silah arkadaşları ve kahraman halkımız yoksul Anadolu topraklarına bir meşale yakmışlardır. Bu anlamlı günü gençliğimize armağan eden, Anadolu topraklarını yeniden Anadolu yapan Gazi Mustafa Kemal’i, bu kahramanlık destanını yazan tüm Şehitlerimizi saygıyla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. 
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, tam bir asır önce yakılan bağımsızlık mücadelesi meşalesinin Türk gençliğinin kararlılığı, azmi ile daha nice yüzyıllar yaşatılacağına inandıklarını ifade etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, tam bir asır önce yakılan bağımsızlık mücadelesi meşalesinin Türk gençliğinin kararlılığı, azmi ile daha nice yüzyıllar yaşatılacağına inandıklarını ifade etti.  

 

Başkan Ateş, 19 Mayıs Atatürk’ü anma, Gençlik ve spor bayramı nedeniyle yaptığı açıklamada; “19 Mayıs 1919, bir milletin yeniden doğuşunu ifade eder. Cumhuriyetimiz, bu felsefe üzerine inşa edilmiştir. Başta Mustafa Kemal olmak üzere silah arkadaşları ve kahraman halkımız yoksul Anadolu topraklarına bir meşale yakmışlardır. Bu anlamlı günü gençliğimize armağan eden, Anadolu topraklarını yeniden Anadolu yapan Gazi Mustafa Kemal’i, bu kahramanlık destanını yazan tüm Şehitlerimizi saygıyla anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere tüm yurttaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.