MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ateş, '1 Mayıs emek ve dayanışma gününüz kutlu olsun'

BELEDİYELER 30.04.2021 - 13:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Ateş, '1 Mayıs emek ve dayanışma gününüz kutlu olsun'

Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle, bir kutlama mesajı yayınladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle, bir kutlama mesajı yayınladı.    Başkan Ateş açıklamasında; "Emeğe ve çalışan haklarına saygı gösterilmesi ve iş sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere çalışma koşullarının geliştirilmesi, toplumsal refahın vazgeçilmez bir unsurudur. Bu konularda sosyal diyaloğu esas alarak devlet, işçi ve işveren kesimleri olarak hep birlikte göstereceğimiz gayret çok değerlidir. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bir bayram coşkusuyla yaşanmasını diliyor; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlu olsun" dedi. 
Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle, bir kutlama mesajı yayınladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle, bir kutlama mesajı yayınladı. 

 

Başkan Ateş açıklamasında; "Emeğe ve çalışan haklarına saygı gösterilmesi ve iş sağlığı ve güvenliği başta olmak üzere çalışma koşullarının geliştirilmesi, toplumsal refahın vazgeçilmez bir unsurudur. Bu konularda sosyal diyaloğu esas alarak devlet, işçi ve işveren kesimleri olarak hep birlikte göstereceğimiz gayret çok değerlidir. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nün bir bayram coşkusuyla yaşanmasını diliyor; 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlu olsun" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.