Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

ASKF Başkanı Avcı'dan teşekkür

SPOR 22.03.2021 - 09:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

ASKF Başkanı Avcı'dan teşekkür

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Nevşehir Genel Başkanlığının olağan genel kurulu hafta sonunda yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Nevşehir Genel Başkanlığının olağan genel kurulu hafta sonunda yapıldı.     Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılan genel kurul sonrasında ASKF Nevşehir Genel Başkanı Mustafa Avcı, "14. olağan genel kurul toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran İl spor müdürümüz Sayın Muhsin Özdemir'e, İl hakem kurulu başkanımız Sayın Nazmı Orhan'a,  hakem ve gözlemciler derneği başkanımız sayın Murat Tavukçu'ya, kulüp başkanlarımıza ve delegelerimize bizlere tekrar görev verdikleri için şahsım ve yönetim kurulum adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.  
Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Nevşehir Genel Başkanlığının olağan genel kurulu hafta sonunda yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Nevşehir Genel Başkanlığının olağan genel kurulu hafta sonunda yapıldı.  

 

Ticaret Borsası toplantı salonunda yapılan genel kurul sonrasında ASKF Nevşehir Genel Başkanı Mustafa Avcı, "14. olağan genel kurul toplantımıza katılarak bizleri onurlandıran İl spor müdürümüz Sayın Muhsin Özdemir'e, İl hakem kurulu başkanımız Sayın Nazmı Orhan'a,  hakem ve gözlemciler derneği başkanımız sayın Murat Tavukçu'ya, kulüp başkanlarımıza ve delegelerimize bizlere tekrar görev verdikleri için şahsım ve yönetim kurulum adına sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.