MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Antalya'da Hacıbektaş Veli heykeli

NEVŞEHİR 03.07.2021 - 11:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Antalya'da Hacıbektaş Veli heykeli

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ile Hacıbektaş Belediyesi birlikte Hacı Bektaş Veli heykeli açılışı gerçekleştirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ile Hacıbektaş Belediyesi birlikte Hacı Bektaş Veli heykeli açılışı gerçekleştirdi.    Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "Hünkarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı Muratpaşa Belediye Başkanım Ümit Uysal, AKD Genel Başkanım İsmet Kurt, değerli hemşerilerimiz Necdet Akpınarlı’ya ve tüm dostlara Hacıbektaş Belediyesi ve Hacıbektaş halkı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi.   
Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ile Hacıbektaş Belediyesi birlikte Hacı Bektaş Veli heykeli açılışı gerçekleştirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Antalya’da Muratpaşa Belediyesi ile Hacıbektaş Belediyesi birlikte Hacı Bektaş Veli heykeli açılışı gerçekleştirdi. 

 

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, "Hünkarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Misafirperverliklerinden dolayı Muratpaşa Belediye Başkanım Ümit Uysal, AKD Genel Başkanım İsmet Kurt, değerli hemşerilerimiz Necdet Akpınarlı’ya ve tüm dostlara Hacıbektaş Belediyesi ve Hacıbektaş halkı adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.