Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Altıok, Hacıbektaş Gücü'ne başkan oldu

İLÇELER 25.03.2021 - 10:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Altıok, Hacıbektaş Gücü'ne başkan oldu

Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş Gücü Spor kulübünün başkanlığına seçildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş Gücü Spor kulübünün başkanlığına seçildi.     Altıok, "Hafta sonu yapılan Hacıbektaş Gücü Spor Kulübü genel kurulu sonrasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik.Yapılan seçim sonucunda şahsımı Kulüp Başkanlığı görevine layık gören yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma şahsım ve Hacıbektaş Belediyesi adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hacıbektaş Gücü Spor Kulübümüzün hak ettiği yere gelmesi için Hacıbektaş Belediyesi olarak elimizden geleni yapma sözü verdik" dedi.  
Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş Gücü Spor kulübünün başkanlığına seçildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Hacıbektaş Belediye Başkanı Arif Yoldaş Altıok, Hacıbektaş Gücü Spor kulübünün başkanlığına seçildi.  

 

Altıok, "Hafta sonu yapılan Hacıbektaş Gücü Spor Kulübü genel kurulu sonrasında ilk yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdik.Yapılan seçim sonucunda şahsımı Kulüp Başkanlığı görevine layık gören yönetim Kurulu üyesi arkadaşlarıma şahsım ve Hacıbektaş Belediyesi adına teşekkürlerimi sunuyorum. Hacıbektaş Gücü Spor Kulübümüzün hak ettiği yere gelmesi için Hacıbektaş Belediyesi olarak elimizden geleni yapma sözü verdik" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.