MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

'Allah kabul eylesin' ziyaretleri sürüyor

NEVŞEHİR 22.02.2020 - 14:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

'Allah kabul eylesin' ziyaretleri sürüyor

Gazeteci Ali Çamur’a umre dönüşü ziyaretler sürüyor.
NEVŞEHİR(MHA) Gazeteci Ali Çamur’a umre dönüşü ziyaretler sürüyor.   Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Birlik Başkan Vekili Cengiz Taşhan’da ziyaretlerinde Allah kabul eylesin temennisinde bulundular.   Başkan Pınarbaşı ve Taşhan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gazeteci Ali Çamur, “Bu işler sadece para pul değil, niyet meselesi. Allah o kutsal mekanları görmeyi herkese nasip etsin” dedi.   Teşekkürler …. Umre dönüşü ziyarette bulunan; MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Simtel Matbaası Ortaklarından Tevfik Ekici, Nevşehir Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zafer Ertosun, İHA Nevşehir Muhabiri Coşkun Sağlamdin, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, AA Nevşehir Muhabiri Behçet Alkan, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Haber-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Ercüment Tunç, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan, Eski gazetecilerden Yasin Güleç’e de ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gazeteci Ali Çamur ziyaretçilerine 15 gün süren umre esnasındaki izlenimlerini de anlattı.
Gazeteci Ali Çamur’a umre dönüşü ziyaretler sürüyor.

NEVŞEHİR(MHA) Gazeteci Ali Çamur’a umre dönüşü ziyaretler sürüyor.

 

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı ve Birlik Başkan Vekili Cengiz Taşhan’da ziyaretlerinde Allah kabul eylesin temennisinde bulundular.

 

Başkan Pınarbaşı ve Taşhan’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gazeteci Ali Çamur, “Bu işler sadece para pul değil, niyet meselesi. Allah o kutsal mekanları görmeyi herkese nasip etsin” dedi.

 

Teşekkürler ….

Umre dönüşü ziyarette bulunan; MHP İl Başkanı İlhan Kaya, Simtel Matbaası Ortaklarından Tevfik Ekici, Nevşehir Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Zafer Ertosun, İHA Nevşehir Muhabiri Coşkun Sağlamdin, Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, AA Nevşehir Muhabiri Behçet Alkan, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Nevşehir Şube Başkanı Turgay Çetin, Türk Haber-Sen Nevşehir İl Temsilcisi Ercüment Tunç, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İsmail Hakkı Aydoğan, Eski gazetecilerden Yasin Güleç’e de ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Gazeteci Ali Çamur ziyaretçilerine 15 gün süren umre esnasındaki izlenimlerini de anlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.