Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Aktürk, Polis Haftasını kutladı

İLÇELER 08.04.2021 - 17:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Aktürk, Polis Haftasını kutladı

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yılını yayımladığı mesajla kutladı.
  Türk Polis Teşkilatı'nın, vatandaşların can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olduğunu belirten Başkan Aktürk, 176 yıllık teşkilat tarihi boyunca, nice kahramanlık destanı yazan polislerin, hayatın her alanında huzurun hâkim olması adına, Türkiye Cumhuriyeti'nin dirayet ve merhametinin de temsilcisi olduğunu ifade etti.   Türk Polisinin, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletin gönlünde taht kurmasının mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Aktürk, Polis Teşkilatı’nın Türkiye’nin köklü kurumlarından biri olduğuna dikkati çekerek, vatandaşların huzur ve güveni için ülke çapında gösterilen gayretlerin takdire şayan olduğunu dile getirdi.   Başkan Aktürk mesajını şöyle tamamladı: "Bu duygu ve düşünceler içerisinde 10 Nisan Polis Haftası vesilesiyle milletimizin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda eden başta şehit polislerimiz olmak üzere tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Polis teşkilatımızın ve polislerimizin '10 Nisan Polis Haftası'nı tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum." dedi.
Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Emniyet Teşkilatının Kuruluşunun 176. Yılını yayımladığı mesajla kutladı.

 

Türk Polis Teşkilatı'nın, vatandaşların can ve mal güvenliğinin en önemli teminatı olduğunu belirten Başkan Aktürk, 176 yıllık teşkilat tarihi boyunca, nice kahramanlık destanı yazan polislerin, hayatın her alanında huzurun hâkim olması adına, Türkiye Cumhuriyeti'nin dirayet ve merhametinin de temsilcisi olduğunu ifade etti.

 

Türk Polisinin, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletin gönlünde taht kurmasının mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Aktürk, Polis Teşkilatı’nın Türkiye’nin köklü kurumlarından biri olduğuna dikkati çekerek, vatandaşların huzur ve güveni için ülke çapında gösterilen gayretlerin takdire şayan olduğunu dile getirdi.

 

Başkan Aktürk mesajını şöyle tamamladı: "Bu duygu ve düşünceler içerisinde 10 Nisan Polis Haftası vesilesiyle milletimizin huzur ve güvenliği için hayatlarını feda eden başta şehit polislerimiz olmak üzere tüm Şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyor, Gazilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Polis teşkilatımızın ve polislerimizin '10 Nisan Polis Haftası'nı tebrik ediyor, sağlık ve esenlikler diliyorum." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.