MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolları Toplantısı Yapıldı

SİYASET 27.11.2017 - 07:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolları Toplantısı Yapıldı

AK Parti MKYK üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Meliha Akyol başkanlığında Kadın Kolları toplantısı yapıldı.
  AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda AK Parti MKYK üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Meliha Akyol başkanlığında Kadın Kolları İl ve İlçe yönetim toplantısı yapıldı. Toplantı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda daha sonra ise MKYK üyesi Meliha Akyol partili kadınlara yapılacak olan çalışmalar hakkında konuşma yaptı.   Toplantı daha sonra karşılıklı görüşlerin alınmasıyla sona erdi. 
AK Parti MKYK üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Meliha Akyol başkanlığında Kadın Kolları toplantısı yapıldı.

 

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda AK Parti MKYK üyesi Teşkilat Başkan Yardımcısı Meliha Akyol başkanlığında Kadın Kolları İl ve İlçe yönetim toplantısı yapıldı. Toplantı AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda daha sonra ise MKYK üyesi Meliha Akyol partili kadınlara yapılacak olan çalışmalar hakkında konuşma yaptı.

 

Toplantı daha sonra karşılıklı görüşlerin alınmasıyla sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.