Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Kemikkıran, Gülşehir teşkilatı ile bir araya geldi

SİYASET 16.03.2021 - 21:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti İl Başkanı Kemikkıran, Gülşehir teşkilatı ile bir araya geldi

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran partisinin Gülşehir ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.
  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikıran, 7.Olağan kongrenin ardından ilk ziyaretini Ürgüp ilçesine gerçekleştirmesinin ardından bu akşam ise Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çifti ve AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez başkanlığında İlçe yönetimi ile bir araya geldi.   AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, “İlçe teşkilatımızı ziyaret ederek, İlçe Başkanım ve kıymetli yönetim kurulu üyeleri ile hasbihal edip istişarelerde bulunduk” dedi.
AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran partisinin Gülşehir ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikıran, 7.Olağan kongrenin ardından ilk ziyaretini Ürgüp ilçesine gerçekleştirmesinin ardından bu akşam ise Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çifti ve AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez başkanlığında İlçe yönetimi ile bir araya geldi.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran açıklamasında, “İlçe teşkilatımızı ziyaret ederek, İlçe Başkanım ve kıymetli yönetim kurulu üyeleri ile hasbihal edip istişarelerde bulunduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.