Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'de kurultay heyecanı

SİYASET 23.03.2021 - 15:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti'de kurultay heyecanı

AK Partide büyük kurultay heyecanı 24 Mart Çarşamba günü yaşanacak.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Partide büyük kurultay heyecanı 24 Mart Çarşamba günü yaşanacak.   AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Parti genel başkanlığına yeniden seçileceği kurultaya Nevşehir'den de yoğun bir katılımın olması bekleniyor.   İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın başkanlığında, il yönetimi, ilçe yönetimleri, belediye başkanlarının Başkent yolculuğu başlıyor.   Geçtiğimiz günlerde belirlenen listeye göre AK Parti kurultayında Nevşehir 6 delege ile oy kullanacak. İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker ve önceki dönem İl Başkanı M. Rauf Yanar kurultayda Nevşehir adına oy kullanacaklar.   AK Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Partinin 2023 vizyonuna dair önemli mesajlar vermesi beklenen kurultayda Nevşehir heyeti de Reis'ini yalnız bırakmayacak.
AK Partide büyük kurultay heyecanı 24 Mart Çarşamba günü yaşanacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Partide büyük kurultay heyecanı 24 Mart Çarşamba günü yaşanacak.

 

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Parti genel başkanlığına yeniden seçileceği kurultaya Nevşehir'den de yoğun bir katılımın olması bekleniyor.

 

İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın başkanlığında, il yönetimi, ilçe yönetimleri, belediye başkanlarının Başkent yolculuğu başlıyor.

 

Geçtiğimiz günlerde belirlenen listeye göre AK Parti kurultayında Nevşehir 6 delege ile oy kullanacak. İl Başkanı Ali Kemikkıran'ın yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker ve önceki dönem İl Başkanı M. Rauf Yanar kurultayda Nevşehir adına oy kullanacaklar.

 

AK Parti genel başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Partinin 2023 vizyonuna dair önemli mesajlar vermesi beklenen kurultayda Nevşehir heyeti de Reis'ini yalnız bırakmayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.