Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz ve Menekşe, Ürgüpspor’u yalnız bırakmadı

SPOR 23.03.2021 - 15:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz ve Menekşe, Ürgüpspor’u yalnız bırakmadı

TVF 2.Lig play off son maçında AK Parti Nevşehir milletvekillleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe Ürgüpspor’u yalnız bırakmadı.
  TVF 2.Lig play-off maçlarının sonuncusunu oynayarak namağlup şampiyon olan Ürgüpspor Erkek Voleybol takımını AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe yalnız bırakmayarak kupa sevincine ortak oldular. Maç sonrasında Ürgüpspor Kulüp Başkanı Halis Aydoğan ve Asbaşkan Mehmet Dinler’i tebrik eden milletvekilleri Menekşe ve Açıkgöz voleybolcularında sevincine ortak oldular.   Ankara’da oynanan final maçında AK Parti Nevşehir milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe’nin yanı sıra Ürgüpspor’u Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’de biran olsun yalnız bırakmayan isimlerin başında geldi.  
TVF 2.Lig play off son maçında AK Parti Nevşehir milletvekillleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe Ürgüpspor’u yalnız bırakmadı.

 

TVF 2.Lig play-off maçlarının sonuncusunu oynayarak namağlup şampiyon olan Ürgüpspor Erkek Voleybol takımını AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe yalnız bırakmayarak kupa sevincine ortak oldular. Maç sonrasında Ürgüpspor Kulüp Başkanı Halis Aydoğan ve Asbaşkan Mehmet Dinler’i tebrik eden milletvekilleri Menekşe ve Açıkgöz voleybolcularında sevincine ortak oldular.

 

Ankara’da oynanan final maçında AK Parti Nevşehir milletvekilleri Açıkgöz ve Menekşe’nin yanı sıra Ürgüpspor’u Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Oğuz Kahraman ve KAPTİD Başkanı Yakup Dinler’de biran olsun yalnız bırakmayan isimlerin başında geldi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.