MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Açıkgöz, AK Parti İl Başkanlığı toplantısına katıldı

SİYASET 29.03.2021 - 21:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Açıkgöz, AK Parti İl Başkanlığı toplantısına katıldı

AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında düzenlenen haftalık İl yönetim kurulu toplantısına katıldı.
  AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında haftalık İl yönetim kurulu toplantısı yapıldı. AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün de katıldığı haftalık il yönetim kurulu toplantısında yapılan çalışmalar hakkında partililer bilgiler verdi.   Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada, “İl Başkanımız Ali Kemikkıran’ın başkanlığında, haftalık İl Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. AK Parti Nevşehir ailesi olarak yeni bir heyecanla, daha büyük bir aşkla 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.
AK Parti Nevşehir milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında düzenlenen haftalık İl yönetim kurulu toplantısına katıldı.

 

AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran başkanlığında haftalık İl yönetim kurulu toplantısı yapıldı. AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz’ün de katıldığı haftalık il yönetim kurulu toplantısında yapılan çalışmalar hakkında partililer bilgiler verdi.

 

Milletvekili Açıkgöz yaptığı açıklamada, “İl Başkanımız Ali Kemikkıran’ın başkanlığında, haftalık İl Yönetim Kurulu toplantımızı gerçekleştirdik. AK Parti Nevşehir ailesi olarak yeni bir heyecanla, daha büyük bir aşkla 2023 hedeflerimiz doğrultusunda çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.