Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

80.Yıl Bulvarı ve Göktürk Caddesinde altyapı çalışmaları sürüyor

BELEDİYELER 01.04.2021 - 20:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

80.Yıl Bulvarı ve Göktürk Caddesinde altyapı çalışmaları sürüyor

Nevşehir Belediyesi tarafından Göktürk Caddesi ve 80. Yıl Bulvarı’nda başlatılan altyapı yenileme çalışmaları sürüyor.
  Nevşehir Belediyesi tarafından Göktürk Caddesi ve 80. Yıl Bulvarı’nda başlatılan altyapı yenileme çalışmaları sürüyor. Çok sayıda iş makinesi ve personelin görev aldığı çalışmalar ile birlikte bölgenin kronikleşen altyapı problemi çözülerek araç sürücüleri için ulaşımda sıcak asfalt konforu sağlanacak.   Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Altyapı Koordinasyon Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Göktürk Caddesi ve 80. Yıl Bulvarı’nda başlatılan altyapı yenileme çalışmaları devam ediyor.   Gerçekleştirilen çalışmalar ile birlikte belediye ekipleri bölgede eski içme suyu borularından kaynaklı su kesintilerine son vermek ve vatandaşları daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ile buluşturmak için içme suyu hattını tamamen yeniliyor.   Milyonlarca liralık yatırımla çok sayıda konut ve işyerinin bulunduğu bölgenin kanalizasyon hattını da tamamen yenileyecek olan belediye ekipleri bu sayede Güzelyurt Mahallesi’ni modern ve sağlam bir altyapıya kavuşturacak.   Özellikle sağanak yağışlarda bu bölgedeki yollarda oluşan su birikintilerini önleyerek su baskını riskini en aza indirmek amacıyla Göktürk Caddesi’nde yağmur suyu hattı imalatı da gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt için hazırlıklarına başlayacak.   Hem Göktürk Caddesi hem de 80. Yıl Bulvarı’nı sıcak asfalt ile kaplayacak olan Nevşehir Belediyesi ayrıca yaya kaldırımlarını yenileyerek ağaçlandırma çalışması yapacak.   ‘Belediye Ekiplerinden Yoğun Mesai’   Güzelyurt Mahallesi’ndeki Göktürk Caddesi ve 80. Yıl Bulvarı’ndaki çalışmaların kısa sürede tamamlanabilmesi için belediye ekipleri yoğun bir mesai harcıyor.   Sabah erken saatlerden başlayarak gece saat 24.00’a kadar süren çalışmalarda yaklaşık 60 personel görev yapıyor. 2 kepçe, 8 kamyon, 4 traktör, 1 greyder, 6 kanal kazıcı, 2 ekskavatör ve 1 silindirin bulunduğu sahadaki çalışmaları Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve başkan yardımcıları da yakından takip ediyor.   Gerçekleştirdiği saha ziyaretleri ile sürekli olarak ilgili birim müdürleri ve teknik personellerden bilgiler alan Başkan Savran, bölgedeki çalışmaların planlanan çalışma takvimi içerisinde bitirilebilmesi için belediye personellerinin hafta sonları da dahil her gün gece yarısına kadar görev yapacağını kaydetti.   Savran, “Bu bölgedeki mahalle sakinlerimizin uzun yıllar altyapı problemi yaşamaması için bu çalışmayı yapmak zorundaydık. Bunun yanında buradaki parke taşla kaplı yollarımızın durumu da zaten ortadaydı. İnşaallah çalışmalar tamamlandığında hem bu bölgeyi sağlam bir altyapıya kavuşturacağız hem de sıcak asfalt, yaya kaldırımları, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları ile buranın çehresini değiştireceğiz. Toprağın altına yaptığımız ve doğru olduğunu bildiğimiz bu yatırımlar devam edecek. Bu sıkıntıyı çeken vatandaşıma teşekkür ediyorum onlar bize güveniyor. Karşılıklı güvenle her türlü güzelliğe ulaşacağız” dedi.
Nevşehir Belediyesi tarafından Göktürk Caddesi ve 80. Yıl Bulvarı’nda başlatılan altyapı yenileme çalışmaları sürüyor.

 

Nevşehir Belediyesi tarafından Göktürk Caddesi ve 80. Yıl Bulvarı’nda başlatılan altyapı yenileme çalışmaları sürüyor. Çok sayıda iş makinesi ve personelin görev aldığı çalışmalar ile birlikte bölgenin kronikleşen altyapı problemi çözülerek araç sürücüleri için ulaşımda sıcak asfalt konforu sağlanacak.

 

Nevşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Altyapı Koordinasyon Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta Güzelyurt Mahallesi’nde bulunan Göktürk Caddesi ve 80. Yıl Bulvarı’nda başlatılan altyapı yenileme çalışmaları devam ediyor.

 

Gerçekleştirilen çalışmalar ile birlikte belediye ekipleri bölgede eski içme suyu borularından kaynaklı su kesintilerine son vermek ve vatandaşları daha sağlıklı ve kesintisiz içme suyu ile buluşturmak için içme suyu hattını tamamen yeniliyor.

 

Milyonlarca liralık yatırımla çok sayıda konut ve işyerinin bulunduğu bölgenin kanalizasyon hattını da tamamen yenileyecek olan belediye ekipleri bu sayede Güzelyurt Mahallesi’ni modern ve sağlam bir altyapıya kavuşturacak.

 

Özellikle sağanak yağışlarda bu bölgedeki yollarda oluşan su birikintilerini önleyerek su baskını riskini en aza indirmek amacıyla Göktürk Caddesi’nde yağmur suyu hattı imalatı da gerçekleştiren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmalarının ardından sıcak asfalt için hazırlıklarına başlayacak.

 

Hem Göktürk Caddesi hem de 80. Yıl Bulvarı’nı sıcak asfalt ile kaplayacak olan Nevşehir Belediyesi ayrıca yaya kaldırımlarını yenileyerek ağaçlandırma çalışması yapacak.

 

‘Belediye Ekiplerinden Yoğun Mesai’

 

Güzelyurt Mahallesi’ndeki Göktürk Caddesi ve 80. Yıl Bulvarı’ndaki çalışmaların kısa sürede tamamlanabilmesi için belediye ekipleri yoğun bir mesai harcıyor.

 

Sabah erken saatlerden başlayarak gece saat 24.00’a kadar süren çalışmalarda yaklaşık 60 personel görev yapıyor. 2 kepçe, 8 kamyon, 4 traktör, 1 greyder, 6 kanal kazıcı, 2 ekskavatör ve 1 silindirin bulunduğu sahadaki çalışmaları Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve başkan yardımcıları da yakından takip ediyor.

 

Gerçekleştirdiği saha ziyaretleri ile sürekli olarak ilgili birim müdürleri ve teknik personellerden bilgiler alan Başkan Savran, bölgedeki çalışmaların planlanan çalışma takvimi içerisinde bitirilebilmesi için belediye personellerinin hafta sonları da dahil her gün gece yarısına kadar görev yapacağını kaydetti.

 

Savran, “Bu bölgedeki mahalle sakinlerimizin uzun yıllar altyapı problemi yaşamaması için bu çalışmayı yapmak zorundaydık. Bunun yanında buradaki parke taşla kaplı yollarımızın durumu da zaten ortadaydı. İnşaallah çalışmalar tamamlandığında hem bu bölgeyi sağlam bir altyapıya kavuşturacağız hem de sıcak asfalt, yaya kaldırımları, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları ile buranın çehresini değiştireceğiz. Toprağın altına yaptığımız ve doğru olduğunu bildiğimiz bu yatırımlar devam edecek. Bu sıkıntıyı çeken vatandaşıma teşekkür ediyorum onlar bize güveniyor. Karşılıklı güvenle her türlü güzelliğe ulaşacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.